Închide meniul
Foto

Imaginile care spun totul despre relaţia Larisei Iordache! Superba gimnastă se iubeşte cu fostul prieten al lui Bernadette Szocs

Reclamă

Publicat: 11 noiembrie 2023, 18:31

Imaginile care spun totul despre relaţia Larisei Iordache! Superba gimnastă se iubeşte cu fostul prieten al lui Bernadette Szocs

Imaginile care spun totul despre relaţia Larisei Iordache!

Cristian Chiriţă şi Larisa Iordache / Instagram

Larisa Iordache are o relaţie foarte frumoasă cu Cristian Chiriţă, fostul iubit al lui Bernadette Szocs. Ei sunt de mai multe luni împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Larisa Iordache şi Cristian Chiriţă au fost surprinşi de paparazzii Spynews în mall, imaginile arătând câtă armonie există în acest cuplu. (IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO)

Imaginile care spun totul despre relaţia Larisei Iordache!

Jucătorul de tenis de masă a fost foarte calm în timp ce iubita lui a intrat în mai multe magazine. Chiar dacă părea să nu fie interesat de nimic din aceste magazine, la un moment dat chiar uitându-se pe telefon, Cristian Chiriţă nu a schiţat niciun gest.

În mall cei doi s-au plimbat, romantic, de mână. E clar că gimnasta noastră campioană şi jucătorul de tenis de masă se înţeleg de minune.

Larisa Iordache şi Cristian Chiriţă se înţeleg de minune / Sursa foto: Spynews.ro
Larisa Iordache şi Cristian Chiriţă se înţeleg de minune / Sursa foto: Spynews.ro

În luna aprilie, atunci când au apărut împreună la un eveniment, Larisa Iordache şi Cristian Chiriţă se lăudau reciproc. „Este un bărbat foarte frumos, foarte inteligent”, spunea atunci Larisa Iordache despre Cristian Chiriţă. „Am o iubită superbă”, o lăuda el pe Larisa.

Reclamă

Sunt foarte liniștită. Sunt foarte încântată. Este un bărbat foarte frumos, este un bărbat foarte inteligent. Comunicăm foarte mult, iar asta ne ajută. Totul e bine. E prima noastră apariție. Ne-ați luat-o înainte. Am pus o poză pe Instagram și ne-ați luat-o înainte”, declara Larisa Iordache despre iubitul ei, Cristian Chiriţă.

Sunt foarte mândru să am o iubită superbă. Mi-am găsit liniștea sufletească”, spunea, în replică, jucătorul de tenis de masă despre jumătatea lui.

Larisa Iordache a dat cărţile pe faţă, după ce şi-a făcut publică relaţia cu fostul iubit al lui Bernadette Szocs: „Nu a existat niciodată un triunghi amoros!”

Larisa Iordache a dat cărţile pe faţă în luna aprilie, după ce s-a afişat cu Cristian Chiriţă. Ea a clarificat zvonurile apărute despre un posibil „triunghi amoros”.

Reclamă 4 / 0/3

Larisa Iordache a dezvăluit că în momentul în care l-a cunoscut pe Cristian Chiriţă, acesta era un bărbat singur, fără relaţie, motiv pentru care susţine că nu a existat niciodată un triunghi amoros. Fosta gimnastă a mai mărturisit că o cunoaşte pe Bernadette Szocs, prin prisma faptului că şi aceasta este sportivă de performanţă, însă nu are niciun punct comun cu ea.

De asemenea, Larisa Iordache a mai declarat că nu ar putea avea o relaţie cu un bărbat care „nu are treburile încheiate în trecutul său”.

„Nu a existat niciodată un triunghi amoros. În momentul în care eu și Cristian ne-am întâlnit eram amândoi singuri, de ceva vreme, și, pur și simplu, lucrurile s-au întâmplat de la sine. Oamenii nu au atacat. S-au scris niște lucruri care nu au fost spuse corect, pentru că eu, cel puțin, nu am declarat chestiile alea. Probabil că s-a făcut această comparație pentru că suntem amândouă sportive, dar nu avem niciun punct comun.

Ne cunoaștem, dar nu avem nimic una împotriva celeilalte. Fiecare dintre noi avem trecutul nostru. Eu consider că sunt genul de persoană care niciodată nu aș intra într-o relație sau aș avea legătură cu un om care nu are treburile încheiate cu trecutul său, fără doar și poate”, a declarat Larisa Iordache, pentru antenastars.ro.

 

 

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 20:00 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și