Închide meniul
Foto

Imaginile momentului. Ce a făcut Alina Vidican pentru noul ei soţ milionar, înainte să vină în România. „În sfârşit!”

Publicat: 1 octombrie 2021, 12:22

Imaginile postate de Claude Senhoreti

Claude Senhoreti este noul soţ al Alinei Vidican

Facebook Claude Senhoreti

  • Alina Vidican s-a căsătorit cu Claude Senhoreti
  • Imagini de senzaţie cu fosta soţie a lui Cristi Borcea

Plănuim să venim curând în România, sunt foarte entuzismat de această călătorie„, a dezvăluit Claude Senhoreti, care este un potent om de afaceri. Pilot de curse, brazilianul a adunat sume uriaşe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imagini spectaculoase postate de soţul Alinei Vidican

Soţul Alinei Vidican este proprietarul unei companii care se ocupă cu vânzarea bolizilor de lux. Şi românca este pasionată de maşinile de sute de mii de euro, după cum se poate vedea într-un clip postat de Claude.

Alina Vidican şi Claude Senhoreti
Alina Vidican, surprinsă de Claude Senhoreti lângă un bolid

În sfârşit am găsit pe cineva să îmi schimbe anvelopele„, a glumit Claude Senhoreti pe Instagram.

Reclamă

Claude Senhoreti şi Cristi Borcea s-ar fi cunoscut deja. Cel care a făcut primul pas a fost chiar fostul patron al lui Dinamo. Omul de afaceri i-a cerut de urgenţă Alinei Vidican să îl aducă pe Claude Senhoreti în România, pentru a-l cunoaşte pe bărbatul care stă în preaja copiilor săi. Cristi Borcea şi Claude Senhoreti au discutat şi chiar au devenit prieteni.

Când a aflat că Alina Vidican are un iubit nou, Cristi Borcea a pus-o să îl aducă în țară. Totul a fost în mare secret, pe ascuns. Cristi a vrut sa îl cunoască pe milionarul Claude față în față. Voia să vadă cine e viitorul bărbat care va fi în preajma copiilor săi, evident.

Reclamă

Au discutat bărbătește și acum se plac mult. Se pare că Borcea discută destul de des cu milionarul Alinei Vidican prin telefon”, a spus o sursă din anturajul lui Cristi Borcea pentru playtech.ro.

Cadoul primit de Alina Vidican de la Claude Senhoreti

Alina Vidican a avut parte de surpriza vieții la nunta cu Claude Senhoreti. Fostul model a primit un cadou spectaculos chiar înaintea evenimentului care a avut loc într-un restaurant de lux din Florida.

Milionarul i-a cumpărat un bolid de lux, pe care l-a parcat chiar în fața locului în care a avut loc cununia. Este vorba de un Lamborghini Murcielago, al cărui preț poate ajunge, potrivit cars.com, până la 450.000 de dolari. Mașina atinge o viteză maximă de 342 km/h! Claude Senhoreti i-a pus și o fundă roșie „bijuteriei” pe care i-a dăruit-o Alinei. Invitații au postat mai multe imagini cu darul de nuntă primit de mireasă.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea!
Diverse • 26 mart., 12:43
FOTO
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea! Ce a spus despre ieşirea din afacerile familiei
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea
Diverse • 25 mart., 9:07
FOTO
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea: „Al optulea copil e pe drum!”
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican
Diverse • 23 mart., 16:46
FOTO
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican: „A venit din America pentru asta!” Imagini rare
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion
Liga 1 • 23 mart., 11:21
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion! Fanii dinamovişti au motive să spere
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol
Diverse • 22 mart., 17:08
FOTO
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol: „S-a adaptat!”