Închide meniul
Foto

„Îmi era dor să te revăd!” „Prietena de suflet” a lui Ion Ţiriac a avut o apariţie încântătoare: „Te iubesc şi te ador”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 noiembrie 2023, 17:22

Reclamă
„Îmi era dor să te revăd!” „Prietena de suflet” a lui Ion Ţiriac a avut o apariţie încântătoare: „Te iubesc şi te ador”

"Prietena de suflet" a lui Ion Ţiriac a avut o apariţie încântătoare. Laurette Atindehou a fost copleşită cu complimente

Ion Țiriac/ Hepta

„Prietena de suflet” a lui Ion Ţiriac a avut o apariţie încântătoare. Laurette Atindehou a fost copleşită cu complimente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurette Atindehou şi Ion Ţiriac au o frumoasă relaţie de prietenie. Bruneta, care arată uimitor, este o prezenţă activă pe reţelele de socializare. (VEZI IMAGINI INCENDIARE ÎN GALERIA FOTO)

„Prietena de suflet” a lui Ion Ţiriac a avut o apariţie încântătoare

La una dintre postări,,Laurette a primit unul dintre cele mai frumoase complimente posibile. „Frumoasa mea Laurette te ador și te iubesc! Îmi era dor să te revăd„, i-a scris un fan vedetei.

Laurette Atindehou a spus totul despre relația cu Ion Țiriac

Laurette Atindehou (39 de ani) a spus totul despre relația cu Ion Țiriac (84 de ani). Vedeta mulatră nu s-a ferit să folosească cuvinte mari la adresa omului de afaceri. Despre cei doi au apărut în trecut informații că ar fi avut o relație. Laurette nu a dezmințit acest lucru, venind cu un mesaj enigmatic, pentru ”curioși”. Ea a recunoscut că Țiriac a ajutat-o să filmeze un videoclip.

”Întrebarea asta mi s-a pus de atât de multe ori, dar nu aș putea să răspund la ea. O să las așa să rămână o enigmă pentru toți cei care sunt curioși.

Reclamă

Adevărul este că este foarte frumos să stai în preajma domnului Ion Țiriac, și cred că orice femeie și-ar dori să stea în preajma lui și nu pot să zic că a fost onoare, că până la urmă și eu sunt o femeie foarte frumoasă, exotică, independentă, pe care și-o dorește orice bărbat, zic eu.

Din toate experiențele pe care le-am avut, nu a fost bărbat care să refuze. Eu sunt foarte mândră de mine că am putut să ies la o cină sau două sau trei sau patru, nu se știe niciodată, cu domnul Ion Țiriac.

Este adevărat că domnul Ion Țiriac m-a ajutat pentru filmarea noului meu videoclip cu mașini din parcul său auto și îi mulțumesc pe această cale, pentru că atunci când am nevoie de ajutor, niciodată nu evită să mi-l ofere. Mi-a oferit pentru videoclip o mașină puternică, frumoasă și foarte specială. Este o relație frumoasă de prietenie! E un gentleman, un om puternic, cu simțul umorului și foarte sufletist, dincolo de imaginea de om puternic”, a spus, în trecut, Laurette.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și