Închide meniul

”Îmi venea să plâng când îl vedeam pe tata așa!” Interviu șocant dat de cel mai mare dintre fiii lui El Chapo

Florian Ceafalău Publicat: 24 aprilie 2020, 9:49

Reclamă
”Îmi venea să plâng când îl vedeam pe tata așa!” Interviu șocant dat de cel mai mare dintre fiii lui El Chapo

Youtube

Iván Archivaldo Guzmán

Iván Archivaldo Guzmán este fiul mai mare al lui El Chapo, cel mai mare și mai cunoscut traficant de droguri din lume. Acesta din urmă este în închisoare pe viață în SUA, iar imperiul de 6 miliarde de dolari lăsat în urmă a revenit fiilor săi, după un adevărat război cu asociatul lui El Chapo, El Mayo Zambada.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ivan a oferit un singur interviu in toată viața lui, pentru publicația belgiana Knack. Acesta a vorbit despre multe aspecte din viața sa, dar mai ales despre tatăl său.

Jurnalistul care a făcut interviul a povestit că, pentru a ajunge la Ivan, a trebuit să fie luat pe sus și dus cu cagula pe față în locație.

Fiul lui El Chapo a declarat că nu va ierta niciodata guvernul mexican pentru ce i-a făcut tatălui său. ”Simt o durere imensă. Am vrut să plâng când am văzut imaginile cu tatăl meu în cătușe. Nu cred că îl voi mai vedea vreodată. Tata a avut încredere în guvern dar a fost trădat. A fost dat americanilor ca un trofeu. Nu o să îi iert niciodata! Îmi este foarte dor de tata”, a spus acesta.

Deși este un criminal și un traficant de droguri ca tatăl său, Ivan spune că nu este așa: ”Dacă eram așa puternic cum spuneți, nu mă ascundeam mereu? Puteți să o întrebați pe iubita mea cum trăiesc și unde sunt mereu”, spune acesta.

Reclamă

În același timp, Ivan a refuzat mai multe întrebări legate de FBI, CIA și DEA, departamentele americane ce vor să îl captureze. Acesta s-a limitat să spună că ”de ei va trebui să fug toată viața”.

Acesta a vorbit și despre armata pe care o are în spate, de 15.000 de asasini, și de armamentul de război despre care nu a oferit însă prea multe detalii.

Ivan a fost răpit în 2016 alături de fratele său, Jesus, dar a fost eliberat, un lucru ce se întâmplă foarte rar în lumea traficului de droguri. ”Am învățat să nu mai am încredere nici în umbra mea. Am avut noroc că ne-au dat drumul”, a spus Ivan.

Reclamă 4 / 0/3

Acesta a avut un mesaj și pentru Trump, care a declarat război cartelurilor din America de Sud: ”Trump nu poate să ne bată niciodată. El nu poate câștiga la el acasă, cu atât mai puțin aici.”

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:55 LIVE VIDEOSUA – Slovacia şi Norvegia – Finlanda sunt ACUM în AntenaPLAY! Alte două meciuri încep la ora 21:20 18:44 Ora de start a meciului dintre Simona Halep – McCartney Kessler, de la WTA 125 Trophee Clarins 18:40 „Revoluţie” în lotul lui CSA Steaua, după un sezon ratat! Un singur jucător mai are contract cu „militarii” 18:37 Farul Constanţa – Universitatea Craiova LIVE TEXT (20:30). Ultima şansă pentru echipa lui Gică Hagi la cupele europene 18:05 Florin Răducioiu a făcut topul celor mai inteligenţi oameni din fotbal: „El e primul! E fantastic” 17:54 Constantin Budescu şi-a găsit echipă, după despărţirea de Farul lui Gică Hagi! Oferta primită de „Budi”, la 35 de ani 17:44 Dinamo a făcut lumină în cazul Edgar Ie! Reacţie vehementă a „câinilor”: „Un atac canceros împotriva clubului” 17:14 Istvan Kovacs va arbitra finala Europa League, cu trei săptămâni înainte de EURO 2024 17:13 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 13 mai 2024 16:47 Adrian Mititelu, arătat cu degetul de un fost antrenor de la FC U Craiova: „Nu m-a ascultat! Am spus cineva trebuia exclus!” Vezi toate știrile
Citește și