Închide meniul
Foto

Împăcarea anului în showbiz! Bianca Drăguşanu l-a iertat pe iubitul milionar după ce acesta a înşelat-o!

Reclamă

Publicat: 13 octombrie 2023, 14:12 / Actualizat: 13 octombrie 2023, 15:40

Împăcarea anului în showbiz! Bianca Drăguşanu l-a iertat pe iubitul milionar după ce acesta a înşelat-o!

Împăcarea anului în showbiz! Bianca Drăguşanu l-a iertat pe iubitul milionar după ce acesta a înşelat-o!

Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău / Instagram

Împăcarea anului în showbiz! Bianca Drăguşanu a fost văzută din nou cu Gabi Bădălău, după ce presa a scris că acesta ar fi înşelat-o.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imaginile publicate de cancan.ro îi înfăţişează pe cei doi în timpul unei ieşiri în oraş. Potrivit sursei citate, cei doi au ieşit la film, la mall, după ce o persoană din anturajul celor doi susţinea că Bianca Drăguşanu nu mai vrea să aibă de-a face cu afaceristul milionar.

Împăcarea anului în showbiz!

Gabi Bădălău ar fi dus multă muncă de lămurire pentru a o convinge pe Bianca Drăguşanu să se împace cu el. Împăcarea a fost una negociată intens, susţine publicaţia citată.

Bianca Drăguşanu anunţa la mijlocul lunii trecute că s-a despărţit de Gabi Bădălău. „Da, este adevărat. Nu simt nevoia să dau declarații”, se rezuma să afirme Bianca Drăguşanu pentru publicaţia citată despre despărţirea de Gabi Bădălău.

O sursă apropiată de vedetă susţinea că Bianca Drăguşanu l-a prins pe milionar înşelând-o. „Gabi s-a afișat cu o altă femeie la trei zile de când se certaseră! Asta deși jura că o iubește profund pe Bianca și le spunea prietenilor că e ea nebună și exagerată cu gelozia. Ei bine, iată că ea a avut dreptate. Dacă el era deja în brațele altei femei, la doar trei zile de la despărțire, vă dați seama că el și femeia respectivă se vedeau și pe vremea în care el era cu Bianca. Nu mai există cale de împăcare, ea chiar îl urăște. L-a blocat peste tot. Între ei nici măcar comunicare nu mai există”, a declarat sursa respectivă pentru cancan.ro.

Reclamă

Gabi Bădălău susţinea, în replică, pentru aceeaşi sursă că este singur şi că nu a fost decât cu cei doi băieţi ai săi la evenimentul la care s-a spus că a apărut cu o altă femeie. „Am fost doar cu copiii la acel eveniment. Sunt singur, nu am pe nimeni”, a spus milionarul.

Bianca Drăguşanu a avut o relaţie cu „Prinţul” Adrian Cristea!

Bianca Drăguşanu s-a iubit cu „Prinţul” Adrian Cristea în perioada în care acesta era fotbalist în activitate. În ziua în care se mărita cu Victor Slav, Bianca Drăguşanu i-a trimis mai multe mesaje lui Adrian Cristea. Chiar „Prinţul” a făcut acest lucru public.

Într-unul dintre mesaje, Bianca Drăguşanu îi scria lui Adrian Cristea: „Tu ar fi trebuit să fii azi aici. Tu!”. Totodată, ea a trimis şi un emoticon cu o inimă frântă alături de mesajul respectiv, potrivit gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Fără nicio urmă de ironie, nu vreau să se înțeleagă greșit, părerea mea: cea mai emoționantă declarație de dragoste pe care am primit-o de la o femeie. Mă gândeam ce e în sufletul ei, să fie acolo, să semneze un act și să ia numele bărbatului și să se gândească la mine…”, spunea Adrian Cristea.

În cele din urmă, nici relaţia Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav nu a rezistat. Bianca Drăguşanu a avut, ulterior, relaţii cu Tristan Tate şi Alex Bodi, ambii cercetaţi în dosare penale. Tristan Tate şi fratele său Andrew au fost arestaţi într-un dosar de proxenetism care a ţinut capul de afiş al publicaţiilor de la noi.

Bianca Drăguşanu, una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc, are în prezent o afacere în domeniul hainelor şi este şi una dintre cele mai bine plătite influencere de la noi, cu 1,1 milioane de urmăritori pe Instagram.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și