Închide meniul
Foto

„Împreună în paradis” Milionarul român de doar 27 de ani s-a pozat la bustul gol, alături de iubita superbă! Cum arată cei doi

Publicat: 24 martie 2024, 11:40

Reclamă
„Împreună în paradis” Milionarul român de doar 27 de ani s-a pozat la bustul gol, alături de iubita superbă! Cum arată cei doi

Milionarul român de doar 27 de ani s-a pozat la bustul gol, alături de iubita superbă

Caius Covrig şi iubita / Instagram Caius Covrig

Milionarul român de doar 27 de ani, Caius Covrig, s-a pozat la bustul gol alături de iubita sa superbă, Teodora. Cei doi au plecat într-o vacanţă în Thailanda.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imaginea cu cei doi din Thailanda a făcut rapid valuri pe Instagram. Într-o singură zi, Caius Covrig a adunat aproape 2.000 de like-uri. Gabi Tamaş a fost printre cei care au dat like postării lui Caius Covrig.

„Împreună în paradis” Milionarul român de doar 27 de ani s-a pozat la bustul gol, alături de iubita superbă! Cum arată cei doi

Împreună în paradis”, a scris Caius Covrig în postarea pe Instagram, în care a anunţat că el şi iubita lui, Teodora, au plecat în Thailanda, în vacanţă.

Caius Covrig va împlini 28 de ani pe 29 aprilie. El a locuit o lungă perioadă în Statele Unite, acolo unde a făcut baschet de performanţă. În SUA, a jucat baschet în prima divizie NCAA.

Caius Covrig a renunţat la cariera de baschetbalist profesionist şi s-a întors definitiv în România. El deţine un hotel de lux în Buşteni şi un restaurant de lux / lounge în Braşov.

Reclamă

Caius Covrig nu a rupt total legăturile nici cu Statele Unite, dezvăluind că are o firmă de import-export în SUA.

Caius Covrig şi iubita lui, în Thailanda / Caius Covrig Instagram
Caius Covrig şi iubita lui, în Thailanda / Caius Covrig Instagram

„Aroganță și snobism ca în România nu există nicăieri”

Întors în România din Statele Unite, Caius Covrig nu s-a ferit să spună verde în faţă ce l-a surprins la ţara noastră.

De când m-am întors în România, am tot văzut astfel de lucruri: mașini mai scumpe decât apartamentul și oameni care stau în chirie. Din punctul meu de vedere, mașina nu trebuie să reprezinte mai mult de 10% din imobilul în care stai.

Reclamă 4 / 0/3

Muncesc extrem de mult pentru vârsta mea, nu cred că am ieșit de două ori în club în ultimii doi ani. Prefer să stau la 40 de ani cu 20 de hoteluri deschise. Sunt foarte mulți oameni atât de săraci, încât tot ce au sunt banii. Aroganță și snobism ca în România nu există nicăieri”, a explicat Caius Covrig, la podcast-ul Fiță cu Adiță.

În anul 2022, Caius Covrig a fost distins în ţara noastră cu titlul de „Antreprenorul anului”.

Milionarul care s-a întors în România din SUA a avut un accident teribil: „Mi-a zis doctorul că trebuie să-mi amputeze brațul”

Milionarul care s-a întors în România din SUA a avut un accident teribil. Caius Covrig (27 de ani) a povestit că s-a răsturnat cu maşina anul trecut şi i-a fost amputat braţul.

Caius Covrig a mărturisit că viaţa i s-a schimbat complet de la acel accident.

Anul trecut am avut cea mai mare cumpănă din viața mea! Am făcut accident cu mașina, m-am răsturnat de 5 ori și m-am ales cu o tijă cu 18 șuruburi în braț. Am stat 4 săptămâni în pat. Am trecut peste… Când am ajuns la Urgențe, mi-a zis doctorul că trebuie să-mi amputeze brațul.

Mi-a căzut cerul în cap! La 25 de ani! De anul trecut mi s-a schimbat toată viața. Poate să pice cerul, să se întâmple orice, eu sunt fericit, mai optimist ca mine nu există”, mai mărturisea Caius Covrig în podcast-ul citat mai sus.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:55 Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon 22:35 VIDEOVIDEO | Fanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus un nou titlu! Imagini de senzaţie 22:34 Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit 22:32 „Eroic!” Reacţia presei din Grecia, după ce PAOK a câştigat titlul! Laude la scenă deschisă pentru Răzvan Lucescu 22:17 VideoRăzvan Lucescu, înconjurat de scutieri, după ce PAOK a câştigat titlul pe terenul rivalei Aris. Încăierare generală pe tunel 22:01 Răzvan Lucescu, definitiv în istoria lui PAOK după câştigarea titlului! Performanţa pe care nu a mai atins-o nimeni în 98 de ani 21:54 Jurgen Klopp, moment genial la despărţirea de Liverpool! A cântat cu fanii pentru noul antrenor al „cormoranilor” 21:50 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 21:45 VIDEOFanii lui PAOK sărbătoresc titlul pe teren propriu! Imagini de senzaţie de la arena Toumba 20:49 VIDEORăzvan Lucescu, tot mai aproape de titlu în Grecia! Explozie de bucurie a antrenorului român, la golul lui PAOK Vezi toate știrile
Citește și