Închide meniul
Foto

„În viață, alegerile ieftine te costă scump”. Anamaria Prodan, ultimatum pentru Laurențiu Reghecampf! Când va spune tot despre divorț

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 octombrie 2021, 9:35

Au apărut deja și imagini în care Laurențiu Reghecampf apare alături de femeia cu care ar locui deja la Craiova. În condițiile date, Anamaria Prodan a decis să vină cu lămuriri. A dezvăluit că urmează să spună tot ce se întâmplă și că a luat o decizie finală în privința căsniciei ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, ultimatum pentru Laurențiu Reghecampf

Mulțumesc tuturor pentru mesaje. Luni am să postez declarația oficială a familiei mele și am să anunț decizia noastră cu privire la Laurențiu Reghecamf!„, a transmis Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

Mesajul a fost însoțit de o imagine în care vedeta pare să fi făcut o nouă referire la cea care ar aștepta un copil cu Laurențiu Reghecampf. „În viață, alegerile ieftine te costă scump„, a scris Anamaria, într-o conversație.

View this post on Instagram


A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

Reclamă

Reacția soției lui Laurențiu Reghecampf a venit la scurt timp după ce aceasta îi declarase război Corinei Bilcon, pe numele real Corina Caciuc. Le-a promis urmăritorilor ei că va veni cu un atac devastator. „Scoatem la ‘tablă’ fiecare ‘divă’ care pândește, agață, distruge familii, copii… meserii, cariere, bărbați sau femei!„, a precizat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf trebuie să o împartă o avere uriașă

Agentul de jucători l-a angajat deja pe avocatul Don Schiller, cel care are un trecut faimos. Este cel care a reprezentat-o pe Juanita Jordan în divorțul pe care aceasta l-a avut cu legendarul star din NBA, Michael Jordan, în 2002.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au adunat, în cei 13 ani de căsnicie, mai multe vile, maşini de lux şi conturi în diferite bănci. Au o avere uriașă și rămâne de văzut cum se vor înţelege la partaj.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan a locuit, până de curând, în apartamentul de patru milioane de euro. Este doar unul dintre cele peste 20 de locuinţe pe care le deţine alături de Laurenţiu Reghecampf. În afara apartamentului din Dubai, cei doi mai deţin vile şi în Statele Unite şi Europa.

Antrenorul Universităţii Craiova are o adevărată colecţie de maşini de lux. În 2019 Reghe avea, în garaj, bolizi în valoare de 3.2 milioane de euro. Pe cel mai scump a plătit aproape jumătate de milion de euro.

Pasiunea pentru „bijuterii pe patru roţi” o are şi Anamaria Prodan, care şi-a făcut în acest an un cadou exclusivist. În momentul în care era în Dubai, a achitat 280.000 de euro pentru un Lamborghini Huracan Evo, care are nevoie de 3.1 secunde pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h.

Obişnuită de mică să ducă o viaţă luxoasă, impresara susţine că are în conturi între 50 şi 100 de milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 Vezi toate știrile
Citește și