Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf trebuie să o împartă, la divorţ, o avere uriaşă! Ce bunuri de lux deţin, după 13 ani de căsnicie

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 octombrie 2021, 19:23

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf trebuie să o împartă, la divorţ, o avere uriaşă! Ce bunuri de lux deţin, după 13 ani de căsnicie

Anamaria Prodan intervine în scandalul de la Universitatea Craiova

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf / Colaj Instagram / Hepta

Anamaria Prodan a spus că nu va mai comenta nimic legat de familia sa și că vor mai vorbi, despre acest subiect, avocatul Don Schiller și Dan Shomon. Schiller are un trecut faimos. Este cel care a reprezentat-o pe Juanita Jordan în divorțul pe care aceasta l-a avut cu legendarul star din NBA, Michael Jordan, în 2002.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au o avere uriaşă

Cei doi urmează să îşi împartă averea care este una incredibilă. Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au mai multe vile, maşini de lux şi conturi în diferite bănci. Rămâne de văzut cum se vor înţelege la partaj.

Anamaria Prodan a locuit, până de curând, în apartamentul de patru milioane de euro. Este doar unul dintre cele peste 20 de locuinţe pe care le deţine alături de Laurenţiu Reghecampf. În afara apartamentului din Dubai, cei doi mai deţin vile şi în Statele Unite şi Europa. Anamaria şi-a adus aminte cu plăcere de casa pe care Laurenţiu Reghecampf i-a făcut-o cadou de Ziua Îndrăgostiţilor, în 2009. Vila situată într-un cartier exclusivist din Las Vegas a costat un milion de dolari.

În luna august au apărut zvonuri că Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf şi-au împărţit deja averea.

Deși Anamaria continuă să spună că nu este vorba despre niciun divorț, ei deja au vorbit despre cum vor proceda cu banii și proprietățile lor comune. Lucrurile sunt stabilite până la cele mai mici detalii. Să nu vă așteptați ca Laur și Ana să se certe, să se bălăcărească pe avere. O să fie mai simplu decât credeți.

Reclamă

Dacă pot să mă exprim așa, copiii vor fi principalii beneficiari ai acestei separări. Evident, e o afirmație forțată pentru că, cel mai probabil, ei sunt cei mai afectați. În astfel de situații, copiii au cel mai mult de suferit. Nu va exista partaj. A fost dorința lui Laurențiu.

Toate casele pe care le au, vreo 25 la număr, rămân pe numele lor în continuare. În cazul în care vreunul dintre ei vrea să vândă vreo proprietate, are nevoie de acordul celuilalt. Au decis asta pentru că bunurile să nu se împartă și apoi să fie înstrăinate în loc să rămână ale copiilor”, a dezvăluit o persoană din anturajul cuplului pentru PlaySport.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, pasiune pentru bolizii de lux

Antrenorul Universităţii Craiova are o adevărată colecţie de maşini de lux. În 2019, libertatea.ro anunţa că Reghe avea, în garaj, bolizi în valoare de 3.2 milioane de euro. Pe cel mai scump a plătit aproape jumătate de milion de euro.

Reclamă 4 / 0/3
  • Mercedes SLS: 450.000 de euro
  • Rolls Royce Wraith: 400.000 de euro
  • Rolls Royce Ghost Series II: 350.000 de euro
  • Ferrari 488 GTB: 350.000 de euro
  • Bentley: 270.000 de euro
  • Rolls Royce Wraith: 220.000 de euro
  • Mercedes SLR: 210.000 de euro
  • Mercedes Maybach S500: 210.000 de euro
  • Mercedes S Class: 150.000 de euro
  • Aston Martin: 150.000 de euro
  • Mercedes Vito: 120.000 de euro
  • Jeep Wrangler Rubicon: 90.000 de euro
  • Mercedes-Benz Viano: 80.000 de euro
  • Mercedes M Class: 70.000 de euro

Pasiunea pentru „bijuterii pe patru roţi” o are şi Anamaria Prodan, care şi-a făcut în acest an un cadou exclusivist. În momentul în care era în Dubai, a achitat 280.000 de euro pentru un Lamborghini Huracan Evo, care are nevoie de 3.1 secunde pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h.

Anamaria Prodan: „Am bani pentru încă 20 de vieţi!”

Cu ceva timp în urmă, agentul de jucători anunţa cât de mulţi bani are. Suma este una uriaşă! Obişnuită de mică să ducă o viaţă luxoasă, impresara susţine că are în conturi între 50 şi 100 de milioane de euro.

Eu fac parte din ăia din Forbes care nu își doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane de euro”, a precizat Anamaria Prodan.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și