Închide meniul
Foto

„Începând de azi!” Anamaria Prodan, decizie radicală în plin scandal cu Laurenţiu Reghecampf şi amanta lui: „Alţi bărbaţi care îmi vor deveni bărbaţi sau iubiţi!”

Antena Sport Publicat: 8 decembrie 2021, 13:37

Anamaria Prodan se află în plin scandal de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf. Foarte activă pe Instagram, Anamaria Prodan şi-a făcut şi Tik Tok, o altă reţea socială extrem de populară. Anamaria Prodan a postat deja primele filmuleţe cu ea, în care a anunţat şi ce va face după ce va divorţa de Laurenţiu Reghecampf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu sunt Anamaria Prodan. Am devenit Reghecampf, dar eu m-am născut Anamaria Prodan. Cu Reghecampf lângă mine sau fără Reghecampf, cu alţi bărbaţi care îmi vor deveni bărbaţi sau iubiţi, vor fi strict adiacenţi. Eu sunt Anamaria Prodan, iar copiii mei sunt Prodan„, a spus Anamaria Prodan într-un filmuleţ postat pe Tik Tok.

@anamariaprodan.17Eu sunt Anamaria Prodan și așa o sa mor 😚💪🏻 ##anamariaprodanreghecampf ##anamariaprodan♬ original sound – anamariaprodan17

Reclamă

Anamaria Prodan, hotărâtă să se mute din ţară

Anamaria a şi dezvăluit că este pregătită să îşi caute fericirea în afara României. Este hotărâtă să se mute în Statele Unite, alături de copiii ei.

Noi o să ne mutăm în America, dar o să stăm și la Dubai. Bebe (n.r. – Laurențiu Reghecampf junior, pe care membrii familiei îl alintă Bebeto) o să meargă pe urmele surorilor lui, care la 14 ani au făcut boarding school în America.

Reclamă

El își dorește să plece pentru că lumea e rea, copiii sunt răi, oamenii vorbesc, așa că mai bine pleacă. Vrem să trăim frumos, fără să dăm peste niște neaveniți fără școală, care vin să comenteze”, a declarat Anamaria Prodan, după ce Laurenţiu Reghecampf i-a cerut divorţul.

Sarah Dumitrescu nu a vrut să creadă că Laurenţiu Reghecampf are o amantă

Fiica cea mică a Anamariei Prodan nici nu şi-a dorit să audă că mama ei a fost înşelată de Laurenţiu Reghecampf. Asigura că nu se pune problema ca tatăl ei vitreg să aibă vreo aventură.

Vă spun ceva în premieră. Eu vorbesc cu Laurenţiu zilnic. Îi spun așa lui Laurenţiu pentru că este exact ca şi tatăl meu Tiberiu. Bărbați unici. Tatăl meu Laurenţiu de când aveam 5 ani mi-a zis așa: ‘Sarah, familia este sfântă, nu se trădează niciodată, nu se batjocorește niciodată, nu se părăsește niciodată! Familia înseamnă totul.

Reclamă 4 / 0/3

Nimic nu stă în faţa familiei.` Aceste cuvinte îmi ghidează viața şi mie, şi fraților mei. Citesc tot ce apare despre familia mea. Normal că este jenant. Mă întreabă profesorii, prietenii dacă este adevărat ce scriu ziarele. Nu îmi cade bine. Laurenţiu îmi zice să ignor. Să nu citesc pentru că sunt aberații. Mama la fel. Şi eu pe ei îi cred, pe părinții mei”, a spus Sarah, pentru Antena 1.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:56 Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!” 20:49 „Dacă arăţi vulnerabilitate…” Mesaj enigmatic transmis de Paula Badosa, chiar înaintea meciului cu Simona Halep de la Miami 20:25 LIVE TEXTPetrolul Ploieşti – FCU Craiova 0-0. Duel încins pe Ilie Oană! 20:00 „Hai, Mourinho, găseşte-ţi echipă!”. Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar 19:33 Mircea Rednic, maestrul schimbărilor la UTA! Inspiraţia incredibilă a „Puriului”, în „thriller-ul” cu Voluntari 19:18 Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: „Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul” 19:02 Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat! Motivul pentru care fotbalistul lui Sepsi nu este suspendat provizoriu 18:38 „Nu e o pierdere!” Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB 18:34 Sergio Perez a vorbit despre presiunea uriaşă de la Red Bull: „E un motiv pentru care mulţi piloţi nu au supravieţuit aici” 18:30 „Nu au niciun viitor!” Helmut Duckadam a vorbit despre desfiinţarea secţiei de fotbal la CSA Steaua, după ratarea play-off-ului Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
Diverse • 15 mart., 17:54
FOTO
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs.
Extra • 13 mart., 10:01
FOTO
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs! Cum a fost îmbrăcat „Prințul”: „Atunci a început caterinca”
Anamaria Prodan a reacţionat după ce s-a spus că a fost cerută în căsătorie de Ronald Gavril!
Diverse • 11 mart., 19:40
FOTO
Anamaria Prodan a reacţionat după ce s-a spus că a fost cerută în căsătorie de Ronald Gavril!
Anamaria Prodan a publicat o imagine extrem de provocatoare cu ea de Ziua Femeii şi a avut un mesaj fabulos!
Extra • 8 mart., 13:29
FOTO
Anamaria Prodan a publicat o imagine extrem de provocatoare cu ea de Ziua Femeii şi a avut un mesaj fabulos!