Închide meniul

Incredibil! Ce nu avea voie să facă vedeta de 25 de ani, care s-a sinucis la o săptămână după ce s-a depărţit de iubitul milionar: "Poţi înnebuni"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 martie 2021, 18:41

Incredibil! Ce nu avea voie să facă vedeta de 25 de ani, care s-a sinucis la o săptămână după ce s-a depărţit de iubitul milionar: "Poţi înnebuni"

Instagram Kasia Lenhardt

Fosta iubită a lui Boateng s-a sinucis

Modelul polonez s-a stins din viață la 25 de ani, la numai o săptămână după ce fundașul lui Bayern Munchen a anunțat că s-a despărțit de ea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, publicația Bild a anunțat contractul "tăcerii" pe care Kasia îl semnase cu fotbalistul campioanei Europei. Sursa citată explică că aceasta era obligată să nu facă publice mesaje, fotografii sau conversaţii pe care le avea cu Boateng.

Dacă încălca regulile, aceasta a acceptat să plătească amenzi pentru fiecare caz. 

Cathy Hummels: ”Poți înnebuni în felul ăsta!”

Cathy Hummels, soția jucătorului Mats Hummels de la Borussia Dortmund, a vorbit despre înţelegerea pe care Kasia o avea cu Boateng. Aceasta descrie un astfel de contract ca o ”încetare a exprimării opiniilor”, în urma căreia ”poți înnebuni".

Cu ce problemă se confruntă partenerele fotbaliştilor celebri

De asemenea, soţia lui Hummels a dezbătut şi problema principală cu care se confruntă iubitele sau nevestele fotbaliştilor celebri.

Reclamă

”Sunt o persoană publică și în trecut am experimentat acest fenomen, pentru că soțul meu e un fotbalist celebru. Am avut depresie severă, ajunsesem la capătul puterilor. Când am aflat de moartea Kasiei, m-a cuprins o mare tristețe.

Mă gândesc cât de disperată era din cauza 'furtunii' aruncate asupra ei pe rețelele de socializare. Mi-a rupt sufletul. Societatea și media trebuie să se trezească. Nimeni n-a fost interesat de versiunea ei a relației”, a explicat Cathy Hummels, citată de Corriere della Sera.

Probleme mari pentru Jerome Boateng după autopsia fostei iubite

Jerome Boateng ar putea avea mari probleme după ultima descoperire a poliţiei din Germania. Kasia Lenhardt, fosta iubită a jucătorului, care s-a sinucis pe 10 februarie, chiar de ziua copilului ei de 6 ani, avea fracturat lobul urechii. Informaţia a venit după autopsie.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, confirm Bild, fundaşul de 32 de ani ar putea fi acuzat din nou de violenţă domestică, la fel cum s-a întâmplat în finalul lui 2019. Acel caz a fost închis în 2020 şi va fi redeschis acum.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și