Închide meniul

Informaţii rare despre soţia lui Gigi Becali! Cum şi-a păcălit soţul şi de ce a refuzat 30.000 de euro

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 decembrie 2020, 11:08 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Informaţii rare despre soţia lui Gigi Becali! Cum şi-a păcălit soţul şi de ce a refuzat 30.000 de euro

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali

Acesta a vorbit despre un epsiod petrecut la Madrid. Luminiţa Becali şi-a însoţit soţul la Madrid, în 2006, atunci când echipa omului de afaceri a jucat cu Real Madrid. La un moment dat, Gigi Becali i-a dat 30.000 de euro soţiei sale pentru a merge la cumpărături. Luminiţa Becali a refuzat, spunând că îi sunt suficienţi mai puţini bani. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Un episod m-a impresionat și nu are legătură cu fotbalul. Gigi a fost însoțit de soția lui și, într-o dimineață, mi-a transmis că îmi dă doi bodyguarzi să mă duc cu doamna să facă niște cumpărături. În fața mea a scos o tuflă cu 30.000 de euro și i-a dat soției. Doamna, care este o femeie deosebită, a refuzat, spunând că-i ajung 5, 6 mii. „Lasă, să ai la tine” și Gigi i-a întins 15 mii.”, povestește Nedelcu într-un interviu eveniment", a spus Florin Nedelcu pentru playsport.ro

Luminiţa Becali a fost nevoită să-şi păcălească soţul

Luminiţa Becali a fost nevoită să îşi păcălească soţul. Motivul? A cumpărat o geacă ieftină şi care nu era de firmă, lucru de neconceput pentru Gigi Becali. 

"A cumpărat mici chestii și, la un moment dat, am intrat într-un magazin oarecare, la Il Corte Ingles, unde a văzut pe un meanechin o haină de piele culoarea coniac. S-a uitat la preț, 800 de euro. „Cred că asta nu e de piele”. Mi-am dat cu părerea spunând că e de piele, însă nu e de firmă, iar după ce a probat, și-i venea turnat, a zis că îi este frică să o cumpere, că dacă vede Gigi că nu e de firmă, o s-o certe. Eu aveam un prieten la Galeria Preciadas, unde se găsea magazinul și știam că există o croitorie pentru magazine. L-am sunat și l-am rugat dacă poate să schimbe căptușeala și o emblemă. Am dat haina acolo, cât ne-am mai plimbat prin magazine, într-o oră au terminat. Haina de 800 de euro devenise Gucci", a mai spus Nedelcu. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și