Închide meniul
Foto

„Îngerul meu de vis!” Mesaj copleşitor pentru Rebecca Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan: „Inima mea râde de fericire”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 aprilie 2022, 13:25

„Îngerul meu de vis!” Mesaj copleşitor pentru Rebecca Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan: „Inima mea râde de fericire”

Anamaria Prodan şi fiica ei, Rebecca Dumitrescu, în vacanţă / Instagram Anamaria Prodan

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a avut un mesaj special pentru fiica sa, Rebecca Dumitrescu, care astăzi împlinește vârsta de 23 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a avut un mesaj special pentru Rebecca Dumitrescu, care astăzi împlinește 23 de ani. Impresara a postat o fotografie pe contul de Instagram, împreună cu fiica sa din prima căsătorie.

Anamaria Prodan, mesaj special pentru Rebecca Dumitrescu, de ziua ei

Aflată în plin scandal cu soțul său, Laurențiu Reghecampf, și amanta acestuia, Corina Caciuc, Anamaria Prodan i-a urat la mulți ani fiicei sale.

Plecată la studii în America, Rebecca își serbează astăzi cea de-a 23-a aniversare. Anamaria a profitat de ocazie pentru a-și exprima dragostea față de fata sa, printr-o scrisoare specială.

Alături de urarea respectivă, vedeta a postat și o fotografie alături de Rebecca.

Reclamă

„La mulți ani, îngerul meu de vis! Dragostea lui mama uriașă! Azi este despre tine așa cum a fost toată viața! Ești mândria noastră si te iubim fara margini. Fetița mea Rebecca… BEBECA cum o strig eu (pentru mine tot Bebeluș este)… împlinește 23 ani!

Scrisoarea Anamariei Prodan pentru fiica sa, Rebecca Dumitrescu

Sunt atât de mândră de tine și așa de fericită… îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat asemenea copii minunați, deștepți, educați, cuminți, respectuoși. Rebecca ești șefa fraților fiind cea mai mare și totodată exemplul lor.

Astăzi inima mea râde de fericire căci tu Rebecca mea ești mândria noastră… interior designer de succes cu propria linie de haine! Faci cinste familiei noastre și ne duci cu mândrie numele mai departe!

Reclamă 4 / 0/3

Mami te iubește fără margini și alături de tine și de frații tăi înflorim și construim imperiul nostru și mai mare și mai puternic.”, a scris Anamaria Prodan, pe contul de Instagram.

Rebecca Dumitrescu s-a mutat recent la Los Angeles, unde îș urmărește visul de a deveni designer vestimentar.

Laurenţiu Reghecampf susţine că a ajutat-o enorm pe Rebecca

Recent, Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit că le-a ajutat enorm pe fiicele Anamariei Prodan, în special pe Rebecca Dumitrescu.

”Pentru Sarah și Rebecca, hai să spunem ultimii trei ani, dar e urât, sincer, e urât rău de tot. Sunt câteva sute de mii pe care numai în ultimii ani… Eu le-am făcut din suflet. Eu pentru Luca, de exemplu, nu am făcut atâtea câte am făcut pentru Rebecca. Dacă stau și trag linie…”, a spus Laurențiu Reghecampf într-un podcast.

 

Reclamă
Recomandări
  • Anamaria Prodan, mesaj special pentru Rebecca Dumitrescu
  • Fiica vedetei împlinește 23 de ani

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și