Închide meniul
Foto

„Cu inimile strivite de durere” Gest copleşitor pentru Anca Gavrilă, tânăra care a murit în incendiul de la Ferma Dacilor

Antena Sport Publicat: 27 decembrie 2023, 18:54

Reclamă
„Cu inimile strivite de durere” Gest copleşitor pentru Anca Gavrilă, tânăra care a murit în incendiul de la Ferma Dacilor

Gest copleşitor pentru Anca Gavrilă, tânăra de 20 de ani care a murit în incendiul de la Ferma Dacilor

Anca Gavrilă/ Colaj observatornews.ro

Gest copleşitor pentru Anca Gavrilă, tânăra de 20 de ani care a murit în incendiul de la Ferma Dacilor. Colegii acesteia de la facultate nu au rămas indiferenţi după această tragedie, şi fac chetă pentru a o înmormânta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu mai puţin de şapte persoane au decedat în incediul devastator de la Ferma Dacilor. Pensiunea din localitatea Tohani a ars din temelii, în a doua zi de Crăciun.

Gest copleşitor pentru Anca Gavrilă, tânăra de 20 de ani care a murit în incendiul de la Ferma Dacilor

Anca Gavrilă era studentă în anul doi la Facultatea de Sociologie. Imediat după ce a fost confirmat decesul, colegii tinerei de 20 de ani s-au mobilizat şi au transmis un mesaj pe pagina de Facebook a Asociaţiei Studenţilor la Sociologie şi Asistenţă Socială.

Aceştia fac chetă pentru înmormântarea fetei decedate la Ferma Dacilor şi cer sprijin pentru a ajuta familia îndurerată.

„Cu inimile strivite de durere, venim astăzi cu o rugăminte delicată către voi, prietenii și cunoscuții noștri. Recent, am pierdut o dragă colegă din anul 2 la Sociologie în incendiul de la Ferma Dacilor. Gavrilă Anca Florina a fost o fată frumoasă și una dintre studenții facultății noastre.

Reclamă

În aceste momente dificile, invităm cu căldură toți cei care doresc să ofere un sprijin financiar pentru a ajuta familia colegei noastre să facă față cheltuielilor legate de această perioadă. Orice donație, oricât de mică, va fi cu adevărat apreciată și va contribui la alinarea poverii financiare în această perioadă sensibilă și, sperăm, la susținere familiei. Contul pe care se primesc donațiile este al surorii ei.

Dacă nu aveți posibilitatea de a ajuta, este întotdeauna bine primită și distribuirea acestui anunț astfel încât să poată ajunge ușor la toți potențialii susținători”, au notat colegii Ancăi Gavrilă.

Anca Gavrilă era fiica antrenorului de handbal, Cristian Gavrilă. Fata de 20 de ani era şi ea handbalistă. După ce a fost confirmat decesul ei, tatăl a dezvăluit că nici măcar nu ştia că fata lui se afla la Ferma Dacilor în dimineaţa tragediei.

Reclamă 4 / 0/3

„Noi nu ne așteptam la așa ceva. Noi nu știam că se afla acolo”, a declarat Cristi Gavrilă, pentru observatornews.ro.

Prietenul cel mai bun al patronului de la Ferma Dacilor a rupt tăcerea după incendiul ucigaş

Prietenul cel mai bun al patronului de la Ferma Dacilor a rupt tăcerea după incendiul ucigaş. Este vorba de Gheorghe Simion, cunoscutul antrenor de box şi tată lui Marian şi Dorel Simion.

Gheorghe Simion s-a arătat şocat de imaginile pe care le-a văzut cu incendiul şi a dat detalii despre trecurul lui Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor.

„Am văzut și eu imaginile de acolo la televizor. E o tragedie înfiorătoare. El e un băiat de pus pe rană. A făcut sport, era de-o seamă cu băieții mei, îl știam din cartier. Dacă a fost în drum, ne-am oprit de vreo două ori la el. Am fost cu copiii acolo. Era primitor, un om care iubește sportul.

Prima dată am fost cu Cezar Gheorghe, băiatul de la K1, cu el se cunoștea mai bine. Ferească Dumnezeu de așa ceva, să primești de Sărbători o chestie d-asta!”, a spus Gheorghe Simion pentru prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:00 Ionuț Radu e aproape de un transfer surprinzător! Un nume mare din lumea fotbalului îl dorește pe român la echipa sa 17:58 Gigi Becali, sfătuit să insiste pentru jucătorul pe care vrea să-l transfere la FCSB: „Ar ajuta foarte mult” 17:49 VIDEOGabriel Bortoleto, pole position la Cursa de Formula 2 de la Imola (duminică, 11:00 în AntenaPLAY). Sprint-ul, sâmbătă la 15:15 17:37 În timp ce Gigi Becali îl aşteaptă să se întoarcă la FCSB, Malcom Edjouma a primit o altă ofertă din Liga 1: „E un jucător bun” 17:27 Braga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Luptă stânsă pentru grupele Europa League. Programul 17:16 Bellator Champions Series Paris e LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 16:50 VIDEOSantiago Ramos, pole position în Cursa de Formula 3 de la Imola (duminică, 09:30, AntenaPLAY). Sprintul e sâmbătă, de la 11:05 16:32 Edi Iordănescu a anunțat lotul preliminar de stranieri pentru amicalele din iunie! România – Liechtenstein va fi LIVE pe Antena 1 16:28 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 17 mai 15:42 „Ziua în care s-a făcut dreptate!” CSA Steaua a pus tunurile pe FCSB după răspunsul primit de la Curtea de Apel Vezi toate știrile
Citește și