Închide meniul
Foto

Prietenul cel mai bun al patronului de la Ferma Dacilor a rupt tăcerea după incendiul ucigaş: „O tragedie înfiorătoare!”

Publicat: 26 decembrie 2023, 18:09 / Actualizat: 26 decembrie 2023, 22:23

Reclamă

Prietenul cel mai bun al patronului de la Ferma Dacilor a rupt tăcerea după incendiul ucigaş. Este vorba de Gheorghe Simion, cunoscutul antrenor de box şi tată lui Marian şi Dorel Simion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gheorghe Simion s-a arătat şocat de imaginile pe care le-a văzut cu incendiul şi a dat detalii despre trecurul lui Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor.

Prietenul cel mai bun al patronului de la Ferma Dacilor a rupt tăcerea după incendiul ucigaş: „O tragedie înfiorătoare!”

„Am văzut și eu imaginile de acolo la televizor. E o tragedie înfiorătoare. El e un băiat de pus pe rană. A făcut sport, era de-o seamă cu băieții mei, îl știam din cartier. Dacă a fost în drum, ne-am oprit de vreo două ori la el. Am fost cu copiii acolo. Era primitor, un om care iubește sportul.

Prima dată am fost cu Cezar Gheorghe, băiatul de la K1, cu el se cunoștea mai bine. Ferească Dumnezeu de așa ceva, să primești de Sărbători o chestie d-asta!”, a spus Gheorghe Simion pentru prosport.ro.

Cine este Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor

Colegii de la observatornews.ro i-au făcut un portret lui Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor, pensiune ce a fost mistuită de flăcări. Până în acest moment, 5 persoane au murit în incendiul devastator de la pensiunea din Prahova. Astfel, conform informaţiilor apărute de-a lungul timpului, de numele omului de afaceri Cornel Dinicu se leagă mai multe scandaluri în care a fost implicată lumea interlopă din Bucureşti.

Reclamă

În 1996, Dinicu ar fi preluat conducerea celui mai mare grup de bodyguarzi din Regie, iar în martie 1997 a fost condamnat la 4 luni de închisoare pentru ameninţare şi lovire. În anul 2000, Cornel Dinicu a fost implicat în Afacerea „Portbagajul”, un scandal uriaş care a provocat cutremur în Ministerul de Interne.

Au fost destituiţi şeful Poliţiei Capitalei şi ofiţeri superiori de la Combaterea Crimei Organizate. Atunci, Dinicu împreună cu doi complici au furat 500.000 de dolari şi un kilogram de aur în bijuterii din Mercedesul lui Mihai Bucurenciu, liderul interlopilor din cartierele bucureştene Regie şi Giuleşti.

Cornel Dinicu şi cei doi tovarăşi ai săi erau căpeteniile bodyguarzilor din Regie. La rândul său, Bucurenciu a răspuns dur: un complice al lui Dinicu a fost sechestrat şi torturat. Când poliţia a intrat pe fir, „afacerea” a provocat un adevărat seism public. Poliţiştii au fost acuzaţi de complicitate, s-a descoperit o reţea de traficanţi de droguri şi s-au făcut zeci de arestări.

Reclamă 4 / 0/3

Vedeţi mai multe detalii pe pe observatornews.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:19 FotoAdrian Mutu și fiul său Tiago s-au fotografiat alături de Cristiano Ronaldo! Cadou fabulos pentru băiatul „Briliantului” 18:00 Ionuț Radu e aproape de un transfer surprinzător! Un nume mare din lumea fotbalului îl dorește pe român la echipa sa 17:58 Gigi Becali, sfătuit să insiste pentru jucătorul pe care vrea să-l transfere la FCSB: „Ar ajuta foarte mult” 17:49 VIDEOGabriel Bortoleto, pole position la Cursa de Formula 2 de la Imola (duminică, 11:00 în AntenaPLAY). Sprint-ul, sâmbătă la 15:15 17:37 În timp ce Gigi Becali îl aşteaptă să se întoarcă la FCSB, Malcom Edjouma a primit o altă ofertă din Liga 1: „E un jucător bun” 17:27 Braga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Luptă stânsă pentru grupele Europa League. Programul 17:16 Bellator Champions Series Paris e LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 16:50 VIDEOSantiago Ramos, pole position în Cursa de Formula 3 de la Imola (duminică, 09:30, AntenaPLAY). Sprintul e sâmbătă, de la 11:05 16:32 Edi Iordănescu a anunțat lotul preliminar de stranieri pentru amicalele din iunie! România – Liechtenstein va fi LIVE pe Antena 1 16:28 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 17 mai Vezi toate știrile
Citește și