Închide meniul
Foto

„Înseamnă că aşa simt!” Presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf, mesaj de ultimă oră după ce soţul Anamariei Prodan a fost acuzat că are mai multe amante

Antena Sport Publicat: 1 octombrie 2021, 16:42 / Actualizat: 1 octombrie 2021, 20:14

Reclamă
„Înseamnă că aşa simt!” Presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf, mesaj de ultimă oră după ce soţul Anamariei Prodan a fost acuzat că are mai multe amante

Colaj Instagram

Numele Florentinei Raiciu a fost adus în discuţie şi de Anamaria Prodan, în contextul în care în spaţiul public au apărut zvonuri conform cărora Laurenţiu Regehcampf ar avea o presupusă relaţie extraconjugală aceasta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Laurenţiu Reghecampf a fost acuzat şi de Adrian Mititelu Jr. că ar avea mai multe amante. La scurt timp după acuzaţiile şefului de la FC U Craiova 1948, Florentina Raiciu, una dintre presupusele amante ale soţului Anamariei Prodan, a postat pe reţelele de socializare un citat care poate fi interpretat.

Dacă toţi merg spre est, iar eu am decis să merg spre vest, înseamnă că aşa simt. Asta e cea mai mare comoară a omului, curajul acolo de a merge acolo unde îşi doreşte, nu unde îi dictează societatea„, e mesajul postat de Florentina Raiciu pe reţelele de socializare.

Adrian Mititelu Jr., acuzaţii dure la adresa lui Laurenţiu Reghecampf

În plin scandal de divorţ cu Anamaria Prodan, Laurenţiu Reghecampf primeşte o lovitură dură din partea lui Adrian Mititelu Junior. Acesta l-a acuzat pe soţul Anamariei Prodan că ar avea mai multe amante. Declaraţiile au fost făcut în contextul în care este un război total între Universitatea Craiova şi FC U Craiova 1948.

În ceea ce îl privește pe Reghecampf, îi recomand să nu se bage în acest scandal. Este prea mic. Să rămână în continuare pe bancă și să își vadă de amantele lui prostituate”, sunt acuzaţiile dure lansate de Adrian Mititelu Jr., conform gsp.ro.

Reclamă

Sarah Dumitrescu, atac la adresa presupusei amante a lui Laurenţiu Reghecampf

Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, a avut o reacţie vehementă când a a auzit de scenariul divorţului pe care Florentina Raiciu i l-a cerut lui Reghe.

Ea a spus că nu crede că tatăl său vitreg ar putea facă acest pas. Mai mult, fiica Anamariei Prodan a lansat un atac dur la adresa presupusei amante a lui Laurenţiu Reghecampf.

Să stai cu gura deschisă nu îți trebuie creier. Asta se laudă cu tatăl meu? Doamne Ferește! Pai tatăl meu Laurenţiu nici în alte 100 de vieți nu întoarce privirea către așa specimene de femei„, a spus Sarah Dumitrescu pentru Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO 23:52 Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat 23:46 Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti 23:32 Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League 23:24 „Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0 23:16 Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!” 22:55 Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon 22:35 LIVE VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus un nou titlu! Imagini live cu sărbătoarea de pe stadion 22:34 Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit 22:32 „Eroic!” Reacţia presei din Grecia, după ce PAOK a câştigat titlul! Laude la scenă deschisă pentru Răzvan Lucescu Vezi toate știrile
Citește și