Închide meniul

Întâmplările incredibile ale familiei izolate într-o casă bântuită. "Câinele meu latră la pereţi fără motiv"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 mai 2020, 19:26

Întâmplările incredibile ale familiei izolate într-o casă bântuită. "Câinele meu latră la pereţi fără motiv"

Sputnik / Igor Kataev via Hepta

Nişte americani susţin că sunt bântuiţi de fantome

Kurt Schleicher din Tampa, Florida a povestit pentru New York Post că a trecut prin mai multe situaţii inexplicabile în ultima perioadă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Câinele meu latră la pereţi fără motiv, chiar în dormitorul în care au fost ucişi părinţii criminalului. În baie, simţi că te ia cu frig din senin, iar de câteva ori mi s-a părut că cineva trece pe lângă mine. 

În izolare, am început să observ toate aceste lucruri mărute şi de multe ori m-am gândit cu groază la ce s-a întâmplat în această casă. Totuşi, am început să mă obişnuiesc cu <colegii de cameră>", a declarat Schleicher pentru sursa citată. 

În Indonezia, cei care încalcă carantina sunt băgaţi în "case bântuite"

Dacă cetăţeanul din Statele Unite nu are alternative, un politician din Indonezia a găsit o metodă neconvenţională de a-i pedepsi pe cei care nu respectă carantina. Acesta i-a ameninţat încă de-acum o lună că îi va închide în case părăsite, "bântuite de fantome". 

Indonezienii sunt extrem de superstiţioşi, aşa că ameninţarea politicianului a avut efect: nimeni nu a încălcat regulile de izolare. 

Reclamă
Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și