Închide meniul

Interlopul „Dasaev”, la detectorul de minciuni! Este acuzat că a înjunghiat doi baschetbalişti americani

Antena Sport Publicat: 12 mai 2021, 14:53 / Actualizat: 4 octombrie 2023, 16:28

Interlopul „Dasaev, la detectorul de minciuni! Este acuzat că a înjunghiat doi baschetbalişti americani

debraila.ro

Husein Daniel Gabriel, cunoscut drept "Dasaev", va fi suspus unui test poligraf

  • „Dasaev”, la detectorul cu minciuni
  • Ce au mai decis magistraţii

Instanţa a prelungit controlul judiciar asupra lui Husein Daniel Gabriel până în vara acestui an. Mai mult, interlopul „Dasaev” va fi pus la detectorul de minciuni, scrie cancan.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Interlopul „Dasaev”, trimis de judecători la detectorul de minciuni

„Menţine măsura controlului judiciar, dispusă faţă de inculpat prin încheierea pronunţată la data de 16.11.2020 de instanţa din cadrul Tribunalului Brăila în dosarul penal nr. ******/2019/a15, pentru perioada 10 mai 2021 – 08 iulie 2021 inclusiv.

Admite în parte sesizarea din oficiu a instanței și dispune efectuarea în cauză a unei expertize poligraf privind pe inculpatul Husein Gabriel Daniel pentru a se stabili dacă există indicii de comportament simulat referitoare la atitudinea procesuală adoptată în prezenta cauză”, a fost decizia comunicată de magistraţi.

Reclamă

În urmă cu 3 ani, „Dasaev” a fost arestat preventiv după scandalul cu cei doi baschetbalişti americani de la Brăilă, Darrell Bowie și Joseph McClain, petrecut pe terasa unui pub.

Măsura a fost înlocuită cu arestul la domiciliu, iar din noimebrie 2020 s-a transformat în control judiciar.

Reclamă

Ce măsuri trebuie să respecte „Dasaev”

„Dasaev” trebuie să respecte mai multe restricţii, potrivit sursei citate.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Diverse • 21 nov., 15:24
Decizie incredibilă luată în cazul interlopului Dasaev, acuzat că a înjunghiat două persoane la o terasă. Mutare de ultimă oră