Închide meniul

Interviu Harry și Meghan | Reacţia Serenei Williams după dezvăluirea incredibilă făcută de ducesa Meghan: "Nu voiam să mai trăiesc"

Antena Sport Publicat: 8 martie 2021, 7:13

Interviu Harry și Meghan | Reacţia Serenei Williams după dezvăluirea incredibilă făcută de ducesa Meghan: "Nu voiam să mai trăiesc"

ProfimediaImages

Reacţia Serenei Williams după interviul lui Meghan şi Harry

  • Meghan şi Harry, interviu excepţional pentru Oprah Winfrey
  • Dezvăluiri emoţionante făcute de cei doi

"Meghan Markle, prietena mea lipsită de egoism, îşi trăieşte viaţa şi oferă un exemplu de empatie şi compasiune. Mă învaţă în fiecare zi ce înseamnă să fii cu adevărat nobil. Cuvintele ei ilustrează durerea şi cruzimea prin care a trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Interviu Harry și Meghan | Reacţia emoţionantă a Serenei Williams

Cunosc foarte bine sexismul şi rasismul folosite de insituţiile media pentru a defăima femeile şi persoanele de culoare şi încercarea lor de a ne minimiza, de a ne distruge şi de a ne demoniza. Avem obligaţia să condamnăm zvonurile nefondate din presa tabloidă. 

Vreau ca fiica lui Meghan, fica mea şi fiica ta să trăiască într-o societate care este condusă prin respect. Amintiţi-vă că esenţa spiritului este oglindită de dragoste, bucurie, pace, suferinţă, bunătate, generozitate, credinţă, blândeţe şi autocontrol. Împotriva acestor lucruri nu există nicio lege", a scris Serena Williams pe contul personal de Twitter.  

Reclamă

Meghan Markle a vrut să se sinucidă

Conform observatornews.ro, Meghan a făcut dezvăluiri şocante. "Nu voiam să mai trăiesc", i-a spus ducesa lui Oprah Winfrey. Ea a spus că s-a simţit singură după ce au fost impuse limite legat de ce poate face şi că nu a ieşit luni întregi. Pe de altă parte, Meghan susţine că existau discuţii în familia regală legate de culoarea pe care o va avea primul lor fiu, Archie. S-a luat decizia ca acesta să nu fie prinţ.

Reclamă

Pe de altă parte, Harry a vorbit despre suferinţa prin care a trecut în relaţia cu tatăl său, prinţul Charles. "Mă simt chiar dezamăgit pentru că el a trecut prin ceva asemănător, ştie cum se simte durerea… iar Archie este nepotul lui. Dar, în acelaşi timp, îl voi iubi mereu, însă a fost multă suferinţă şi voi continua să fac una dintre priorităţile mele încercarea de a vindeca acea relaţie".

O altă dezvăluire aşteptată a fost cea că al doilea copil al cuplului va fi o fetiţă.  

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Iga Swiatek s-a calificat în finala de la Indian Wells! Numărul 1 WTA a defilat în semifinale şi a depăşit-o pe Serena Williams
WTA • 16 mart., 9:07
Iga Swiatek s-a calificat în finala de la Indian Wells! Numărul 1 WTA a defilat în semifinale şi a depăşit-o pe Serena Williams
Simona Halep i-a răspuns Serenei Williams, după mesajul controversat al americancei!
Tenis • 7 mart., 22:01
„E prea mare pentru postarea aia” Simona Halep i-a răspuns Serenei Williams, după mesajul controversat al americancei!
Simona Halep i-a dat replica Serenei Williams! Răspuns de mare campioană dat de româncă
WTA • 7 mart., 9:01
„7 sau 8?” Simona Halep i-a dat replica Serenei Williams! Răspuns de mare campioană dat de româncă
Sorana Cîrstea a scris istorie la Dubai! Românca le-a depăşit pe surorile Williams şi a stabilit un nou record
WTA • 22 feb., 18:20
Sorana Cîrstea a scris istorie la Dubai! Românca le-a depăşit pe surorile Williams şi a stabilit un nou record
Sorana Cîrstea, comparată cu Serena Williams
Tenis • 19 feb., 14:35
Sorana Cîrstea, comparată cu Serena Williams! Performanţa carierei, la 33 de ani