Închide meniul
Foto

Întrebarea pe care i-o pune fiica lui Cristi Borcea tatălui ei vitreg. Milionarul cu care şi-a refăcut viaţa Alina Vidican a spus tot

Publicat: 12 aprilie 2023, 11:10 / Actualizat: 28 aprilie 2023, 9:35

Reclamă
Întrebarea pe care i-o pune fiica lui Cristi Borcea tatălui ei vitreg. Milionarul cu care şi-a refăcut viaţa Alina Vidican a spus tot

Întrebarea pe care i-o pune fiica lui Cristi Borcea tatălui ei vitreg

Alina Vidican, în braţele lui Claude Senhoreti după divorţul de Cristi Borcea / Colaj Instagram

[contact-form][contact-field label=”Nume” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”Email” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Site web” type=”url” /][contact-field label=”Mesaj” type=”textarea” /][/contact-form]

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

S-a aflat care este întrebarea pe care i-o pune fiica lui Cristi Borcea tatălui ei vitreg. Fostul patron al lui Dinamo are doi copii cu Alina Vidican, George Alexandru şi Gloria. Românca şi-a refăcut viaţa după divorţ cu Claude Senhoreti şi locuieşte într-un lux de nedescris la Miami. Claude anunţat ce discuţii poartă cu copila de 7 ani.

Claude Senhoreti este pilot de curse și are o firmă care vinde maşini de lux. Brazilianul a implicat-o în afacere și pe Alina Vidican. Cei doi au adunat deja o avere. Au apărut zvonuri că noul soţ al Alinei este mai bogat decât Cristi Borcea.

Întrebarea pe care i-o pune fiica lui Cristi Borcea tatălui ei vitreg

Claude Senhoreti tocmai a postat un clip care începe cu o fotografie în care un copil îşi întreabă tatăl: „Tată, de ce trebuie să mergi la muncă în fiecare zi?„. Pilotul brazilian a glumit pe marginea subiectului şi a recunoscut că este întrebarea pe care a început să o primească de la Gloria, fiica Alinei Vidican din căsnicia cu Cristi Borcea

Felipe Senhoreti, Pedro Senhoreti… acum Gloria. Mereu mi-au spus că muncesc prea mult. Este profesia, pasiunea şi obsesia mea pentru maşini. Muncesc din greu şi se simte ca un hobby, sau este un hobby care se simte ca o muncă. Fî ceea ce iubeşti şi iubeşte ceea ce faci„, a transmis Claude pe reţelele sociale.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Claude Senhoreti (@csenhoreti)

Claude a mai trecut prin două căsnicii. A fost căsătorit atât cu Beatriz, cu care are doi copii, dar şi cu Daniela, cea de care a divorţat în 2020. Acum este tată vitreg pentru doi dintre cei nouă copii ai lui Cristi Borcea.

Reclamă 4 / 0/3

Alina Vidican a trecut peste divorțul de Cristi Borcea, din 2016, iar în prezent se bucură de o căsnicie fericită alături de Claude Senhoreti. Cei doi s-au cunoscut în 2019, pe vremea când brazilianul era însurat cu altă femeie. Alina l-a întâlnit pe brazilian în momentul în care îşi cumpăra de la el, cu 200.000 de euro, un Ferrari. A fost dragoste la prima vedere, au anunțat cei doi.

Anunțul făcut de Claude Senhoreti despre căsnicia cu Alina Vidican

Milionarul sud-american a recunoscut că nu este totul perfect în viața lui și că mai există și „coborâșuri” în relația cu Alina, dar la finalul zilei se simte fericit alături de fosta soție a lui Cristi Borcea.

Mă consider un bărbat binecuvântat. Dumnezeu este atât de bun cu mine şi mi-a dat mai mult decât am cerut vreodată. Am o familie frumoasă, cu copii grozavi și o soţie uimitoare care, dacă crezi că este frumoasă la exterior, este de trei ori mai frumoasă la interior.

Nu am și nu trăiesc viața perfectă. Sunt om, sunt o persoană normală ca tine și ca alții. Sunt doar diferit. Văd lucruri pozitive în orice și mă trezesc în fiecare dimineață cu speranță, speranță care mă motivează să continui să înot «cu capul deasupra apei», să încerc din nou și din nou.

Relaţia mea cu ea este normală. Avem urcușuri și coborâșuri, ca oricare alţii, dar noi învăţăm cum să fim unul lângă altul. Ne respectăm unul pe celălalt și mulțumesc lui Dumnezeu că funcționează foarte bine”, a scris Claude Senhoreti, pe contul de Instagram.

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei

Cristi Borcea are nu mai puţin de 9 copii cu 4 femei diferite. Valentina Pelinel și fostul patron al lui Dinamo au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, Borcea are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu cea de-a doua soţie, Alina Vidican, milionarul român are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:43 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă ACUM, live în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă Vezi toate știrile
Citește și