Închide meniul

Întrecerea Trump – Biden, influențată din sport! Lebron James a plătit milioane de dolari pentru ca ”infractorii” să poată vota în Florida

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 noiembrie 2020, 17:13 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:31

Întrecerea Trump – Biden, influențată din sport! Lebron James a plătit milioane de dolari pentru ca ”infractorii” să poată vota în Florida

profimediaimages

Lebron James și alte celebrități au plătit 27 de milioane de dolari pentru ca infractorii din Florida să voteze

Conform Constituției americane, un cetățean își pierde dreptul la vot odată ce a încălcat legea. Modul în care îl poate recupera diferă de la stat la stat. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În Florida, chiar și cei care au fost infractori pot să voteze, atâta vreme cât nu au amenzi sau alte sume de bani datorate statului pe care nu le-au plătit: Aici intervine Lebron James.

Lebron James și Michael Jordan au donat sume uriașe de bani

Lebron James, ajutat de legenda NBA Michael Jordan și de alte celebrități și oameni de afaceri au plătit în jur de 27 de milioane de dolari pentru ca aproape 13.000 de persoane care au avut probleme cu legea să poată din nou să voteze, raportează Thescore.

Patru dintre cele mai mari regiuni din Florida, Hillsborough, Pinellas, Palm Beach și Polk au avut mai mulți oameni la urne datorită lui James.

Alegerile americane acum – statistici

Lupta este încă strânsă în acest moment între Joe Biden și Donald Trump. Candidatul democrat deține un mic avantaj, având aproximativ 238 de voturi, dar Donald Trump vine din spate cu 213 voturi, conform celor de la The Guardian.

Reclamă

Echipa de campanie a lui Donald Trump cere renumărarea voturilor în Wisconsin, unul dintre statele cheie. 

Au fost raportate nereguli în mai multe zone din Wisconsin, ceea ce ridică serioase îndoieli asupra validității rezultatelor”, a anunțat șeful de campanie al lui Donald Trump, Bill Stepien. 

În alegerile prezidențiale americane, populația nu votează direct pentru președinte, ci votează o listă de electori. Cele mai mari state au și cel mai mare număr de electori, iar cursa cea mai strânsă în acest moment se dă pentru Pennsylvania.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! Vezi toate știrile
Citește și