Închide meniul

Investiţie uriaşă făcută de doi miliardari români. Au cumpărat o vilă de 2.800 metri pătrați şi cu 31 de camere lângă Palatul lui Gigi Becali. Suma imensă plătită

Antena Sport Publicat: 13 aprilie 2021, 11:14

Investiţie uriaşă făcută de doi miliardari români. Au cumpărat o vilă de 2.800 metri pătrați şi cu 31 de camere lângă Palatul lui Gigi Becali. Suma imensă plătită

Profit.ro

Fraţii Pavăl au cumpărat o vilă lângă Palatul lui Gigi Becali

  • Investiţie masivă lângă Palatul lui Gigi Becali
  • Suma uriaşă plătită pentru o vilă

Dragoş şi Adrian Pavăl au cumpărat o vilă interbelică chiar lângă Palatul de 7 milioane de euro al lui Gigi Becali. Cei doi fraţi au dat pe noua achiziţie aproape 5 milioane de euro, scrie Profit.ro. Oamenii de afaceri care au o avere estimată la 2.5 miliarde de euro

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vila care i-a aparţinut negustorului Nicolae Hlebnikian va fi transformată în sediu pentru companiile holdingului pe care îl deţin. Mai mult, aceasta va fi şi un adăpost antiatomic. 

Vila Hlebnikian din Capitală va fi transformată în sediu pentru companiile din grupul Pavăl Holding“, au transmis reprezentanții companiei deţinute de cei doi fraţi şi care are sediul la Bacău. 

Reclamă

Vila este una uriaşă. Are o suprafaţă de 2.800 metri pătrați construiți, dispune de 31 de camere, 15 băi și este prevăzută cu lift. Suprafața utilă a casei este de 1.520 de metri pătrați și are la dispoziție un teren de 1.405 metri pătrați.

Frații Pavăl pregătesc o afacere total neașteptată

Dragoș și Adrian Pavăl au un lanț important de magazine, iar unul dintre acestea tocmai a fost deschis lângă stadionul Steaua. Ar putea prelua pachetul majoritar de acțiuni și la clubul roș-albastru.

Reclamă

Cei care îi fac concurență lui Ion Țiriac la avere au fost interesați să investească și la Viitorul. Gică Hagi a cerut 10 milioane de euro pentru 49% din acțiuni, dar suma cerută nu a fost pe placul fraților Pavăl. Aceștia au rămas totuși sponsori ai echipei "Regelui".

Au apărut informații și că miliardarii români vor să construiască un stadion în orașul natal, Bacău. Totuși, ar putea ajunge la Steaua, echipă care are nevoie de capital privat pentru a fi primită în Liga 1.

Gruparea din Ghencea va avea o arenă de cinci stele, care a costat 100 de milioane de euro. Compania Națională de Investiții a anunțat că lucrările sunt aproape finalizate pe șantierul de la Stadionul Steaua. Doar ultimele finisaje mai rămân de făcut până la organizarea recepției care va marca terminarea întregului proces.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:27 EXCLUSIV„Şi-a luat-o în cap” Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB 12:57 A murit Costel Corduneanu! Temutul interlop era internat într-un spital din Târgu Mureş. Motivul decesului 12:50 Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite” 12:03 „Antrenorul de titlu s-a întors la CFR Cluj!” Neluţu Varga, în extaz după ce a semnat cu Dan Petrescu. Când va începe noul mandat 11:43 Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!” 11:23 Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano 10:45 Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!” 10:37 Charles Leclerc se gândeşte la retragerea din Formula 1™: „Nu o să mai fiu aici, oricât de mult mi-ar plăcea”. Ce vrea să încerce 10:16 Tony da Silva, acuzaţii incredibile după eşecul cu Dinamo: „Vor ca Poli Iaşi să pice!”. Anunţ teribil despre Luca Mihai 10:00 Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian Vezi toate știrile
Pe același subiect
Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB
Liga 1 • 13:27
„Şi-a luat-o în cap” Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB
Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali, după CFR Cluj - FCSB 0-1
Liga 1 • 11:43
Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!”
Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: "Merită respect!". A lansat un avertisment
Liga 1 • 8:56
Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: „Merită respect!”. A lansat un avertisment
Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: "Cu 5 milioane poți să-i iei!"
Liga 1 • 8:24
Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: „Cu 5 milioane poți să-i iei!”
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului
Liga 1 • 14 apr., 23:47
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci”