Închide meniul

Investiţie uriaşă în timp de pandemie: peste 30 de milioane de euro în trei hoteluri de pe litoral! "Am decis să mergem mai departe"

Antena Sport Publicat: 19 iunie 2020, 14:44

Reclamă
Investiţie uriaşă în timp de pandemie: peste 30 de milioane de euro în trei hoteluri de pe litoral! "Am decis să mergem mai departe"

Abaca Press / Utrecht Robin via Hepta

Muhammad Murad

Perioada aceasta ne-a dat peste cap, ne-a prins într-o investiţie de peste 30 milioane euro. Ne-a fost foarte greu, ne-am blocat iniţial până am luat decizia să mergem mai departe, trebuie în orice moment să mergem mai departe. Până acum am investit peste 30 mil. euro, achi­ziţii plus investiţii. Vom deschide două hoteluri, cred că şi al treilea, nu sunt probleme majore. O problemă este dacă angajăm sau nu, nu ştim ce va urma”, spune Mohammad Murad, conform Ziarul Financiar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Muhammad Murad, dispus să cumpere Dinamo. "Îmi plac provocările. O să discut cu Ionuţ Negoiţă"

Ionuţ Negoiţă poate da marea lovitură. Chiar dacă nu a reuşit să le vândă spaniolilor pachetul majoritar de acţiuni de la Dinamo, finanţatorul alb-roşiilor are acum o nouă variantă. Omul de afaceri Muhammad Murad este tentat să îi facă o ofertă patronului echipei din Ştefan cel Mare.

Cu o avere de peste 150 de milioane de euro, libanezul a confirmat pentru AntenaSport că ar putea investi o sumă importantă în fotbal. Deja a ajutat cu bani echipa aflată în play-out.

"Am ajutat mai multe cluburi, nu doar Dinamo. Şi acum ajut, dar nu sub formă de acţionar. Clubul are nevoie de investiţii timp de un an sau doi, după care sunt sigur că o să stea bine. Are o bază solidă, cred că poate să facă performanţă.

Personal, îmi plac provocările. De ce nu? Chiar o să discut cu Ionuţ Negoiţă să vedem care mai este situaţia", a declarat Muhammad Murad în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă
Reclamă 4

Muhammad este unul dintre cei mai importanţi investitori din turism. Are hoteluri în cele mai importante staţiuni de la malul mării, dar şi în Capitală. Omul de afaceri a construit peste 2000 de locuinţe în ultimii 10 ani.

Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:39

Englezii anunţă că România va elimina dramatic Olanda, în optimile EURO 2024: „O noapte lungă la Munchen”

8:36

Liviu Ungurean nu mai e șeful de galerie al Rapidului! Șoc în Giulești, după anunțul lui „Bocciu”

8:13

Istvan Kovacs și-a aflat pedeapsa, după dezastrul de la Cehia – Turcia! Decizia luată de UEFA, înainte de „optimile” EURO 2024

23:36 28 iun.

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12 28 iun.

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06 28 iun.

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și