Închide meniul

Ioan Becali, dezvăluire despre Ilie Dumitrescu. ”A pierdut la cazino toți banii pe care îi avea la el. Am mers pe jos un kilometru, ca să îi dau șpagă taximetristului”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 2 mai 2020, 19:51

Ioan Becali, dezvăluire despre Ilie Dumitrescu. ”A pierdut la cazino toți banii pe care îi avea la el. Am mers pe jos un kilometru, ca să îi dau șpagă taximetristului”

Mediafax Foto / Laurentiu Mich via Hepta

Ilie Dumitrescu și Ioan Becali, poveste din cazino

  • Ioan Becali a povestit un episod din cariera de fotbalist a lui Ilie Dumitrescu
  • Fostul atacant evolua la acea vreme pentru Tottenham
  • Cei doi au pierdut toți banii la cazino

"Ne-am dus la cazinou. Eu am pierdut 2.000-3.000-5.000 de lire. A pierdut și Ilie cash, tot ce avea, și dimineață aveam avion să plec la Frankfurt, la business. Și zic <Ilie, cât costă, mă, taxiul până la aeroport, la Heathrow?>.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

40 de lire, zice Ilie atunci. Eu mi-am oprit 50, să am la mine. Să nu-i mai joc pe toți, să iau taxi. M-am dat jos cu un kilometru înainte de aeroport! 

Era coadă, era trafic, se făcuse 41, 42, 45, 46. I-am zis să oprească acolo, ca să-i las și ăluia o șpagă de 3-4 lire. Și m-am dus pe jos un kilometru doar ca să-i las și lui șpagă", a povestit Becali, la Digi Sport.

Ilie Dumitrescu nu s-a impus la Tottenham

Ilie Dumitrescu a ajuns la Tottenham, în 1994, după Campionatul Mondial, dar nu s-a impus pe White Hart Lane. A marcat 4 goluri, în 18 meciuri și a fost împrumutat la Sevilla. Fostul atacant a explicat de ce nu a reușit în Premier League.

"După primul meci la Tottenham, pe White Hart Lane, fanii se închinau când atingeam mingea! Eram titular la Spurs în perioada Ardiles, dau gol pe Wembley contra Angliei şi Milan se interesa de mine. A venit Francis şi s-a dus totul. Dacă rămânea Ardiles, eu jucam 5 ani la Spurs.

Reclamă

Când a venit Trevor Francis, eu i-am întors spatele şi i-am răspuns în ziare. Asta a fost eroarea mea gravă! Am fost obraznic! Eu am greşit – dacă nu eram titular, nu voiam să fac deplasarea cu echipa, nu aveam minte! Gică Popescu e martor, Petrescu e martor!", spunea Dumitrescu, la finalul lui 2019.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:25 AS.ro LIVE | Dan Chilom e ACUM invitatul lui Dan Pavel! A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” 9:50 Manuel Neuer a intrat în istoria Ligii Campionilor! Recordul uriaş stabilit de portarul lui Bayern Munchen la meciul cu Arsenal! 9:29 „Acum putem câștiga Liga Campionilor” Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City! 9:00 Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola, moment superb la finalul meciului Manchester City – Real Madrid: „E un gentleman” 8:33 Mikel Arteta, verdict dur după eliminarea lui Arsenal din UEFA Champions League: „Vestiarul e devastat” 8:18 Pep Guardiola, reacţie surprinzătoare după ce Manchester City a fost eliminată din Ligă! Ce a spus despre meciul cu Real Madrid 0:54 Tabloul semifinalelor din UEFA Champions League! Dueluri stelare pentru finala de pe Wembley 0:49 Manchester City – Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d) și Bayern – Arsenal 1-0! Dramatism în sferturile Ligii! Se știu semifinalistele Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mesaj clar despre posibilul transfer de vis al lui Dennis Man la Borussia Dortmund
Serie B • 17 apr., 23:25
„S-ar potrivi!” Mesaj clar despre posibilul transfer de vis al lui Dennis Man la Borussia Dortmund
Semnal de alarmă pentru Bogdan Lobonţ, după ce a preluat-o pe Rapid
Liga 1 • 17 apr., 19:37
Semnal de alarmă pentru Bogdan Lobonţ, după ce a preluat-o pe Rapid: „E mare presiune!”
Prima reacţie pro Istvan Kovacs, după ce Xavi l-a "mitraliat" pe arbitrul român la finalul duelului Barca - PSG 1-4!
Liga Campionilor • 17 apr., 8:26
Prima reacţie pro Istvan Kovacs, după ce Xavi l-a „mitraliat” pe arbitrul român la finalul duelului Barca – PSG 1-4!
Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, după Rapid - Sepsi 0-1
Liga 1 • 16 apr., 8:22
Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții!
Ioan Andone îi dă dreptate lui Gigi Becali, ce visează grupele Ligii Campionilor
Liga 1 • 13 apr., 23:23
Ioan Andone îi dă dreptate lui Gigi Becali, ce visează grupele Ligii Campionilor: „Se poate!” Ce a spus despre ţintele FCSB-ului