Închide meniul

Ioan Ovidiu Sabău va pleca de la U Cluj! Ce l-a determinat pe tehnician să ia această decizie

Viviana Moraru Publicat: 30 mai 2023, 16:59 / Actualizat: 1 iunie 2023, 9:52

Reclamă
Ioan Ovidiu Sabău va pleca de la U Cluj! Ce l-a determinat pe tehnician să ia această decizie

Ioan Ovidiu Sabău, laude pentru Dan Nistor şi Alex Chipciu, după U Cluj - Universitatea Craiova 1-1

Ioan Ovidiu Sabău / Profimedia Images

Ioan Ovidiu Sabău va pleca de la U Cluj, în această vară. Tehnicianul se pare că a fost nemulţumit de cerinţele oficialilor clubului, şi astfel a luat decizia de a nu mai continua pe banca „şepcilor roşii”. Acesta a mai invocat şi motive legate de sănătatea sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Ovidiu Sabău a preluat-o pe U Cluj la începutul anului, şi a reuşit să salveze echipa de la retrogradare, şi de asemenea a calificat-o şi în finala Cupei României.

Ioan Ovidiu Sabău va pleca de la U Cluj

Ioan Ovidiu Sabău nu va mai continua la U Cluj şi în sezonul viitor, anunţă gsp.ro. Se pare că antrenorul a fost nemulţumit de faptul că oficialii clubului i-ar fi cerut să claseze echipa între locurile 5-8, în sezonul viitor.

Fostul internaţional nu a fost de acord cu cerinţa conducerii din Cluj, deoarece este de părere că valoarea lotului nu îi permite acest lucru.

De asemenea, din informaţiile sursei citate mai sus, Sabău a fost nemulţumit şi de faptul că U Cluj nu are propria bază de pregătire, iar echipa se antrenează alături de grupele de copii şi juniori.

Reclamă

De altfel, şi Ioan Ovidiu Sabău a confirmat plecarea de la U Cluj, în cadrul unei conferinţe de presă. Acesta a declarat că a luat această decizie deoarece şi-a pus sănătatea pe primul loc.

„Consider că e cel mai bine pentru mine și pentru sănătatea mea să întrerup colaborarea cu U Cluj. Nu renunț la cariera de antrenor.

Luăm în calcul să rămân în cadrul clubului să mă ocup de Liga 3, acolo unde voi încerca să ajut tinerii pentru prima echipa. Sunt doar la nivel de discuții. Nu la nivel de decizii”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, în cadrul unei conferinţe de presă.

Reclamă 4 / 0/3

U Cluj l-a transferat pe Daniel Popa, de la Chindia

U Cluj a realizat prima mutare pentru noul sezon din Superliga. Clubul l-a transferat pe Daniel Popa (27 de ani), unul dintre cei mai buni marcatori români din campionat în sezonul recent încheiat.

Anunţul transferului a fost făcut de U Cluj, pe contul oficial de Facebook.

Noul nostru atacant a împărtăşit primele impresii despre transferul la ”U”: În primul rând am venit aici pentru suporteri. Universitatea are o galerie extraordinară. Am fost convins şi de oamenii din conducere, care m-au dorit foarte mult.

Sper ca suporterii să fie alături de noi începând cu noul sezon, să vină în număr cât mai mare la stadion, aşa cum o fac de obicei. Îmi doresc mult să ne susţină pentru că vom da totul pentru a face un sezon bun. Scopul meu este să îmi ajut echipa să îşi îndeplinească obiectivele.

Peste 200 de meciuri în prima ligă şi 57 de goluri marcate”, se arată în anunţul postat de U Cluj, pe Facebook.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și