Închide meniul

Ioana, cuvinte grele pentru Ilie Năstase! "Să ceară ajutor specializat! Nu vreau să ne ştie toată ţara"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 februarie 2021, 5:36

Ioana, cuvinte grele pentru Ilie Năstase! "Să ceară ajutor specializat! Nu vreau să ne ştie toată ţara"

Facebook Ioana Năstase

Ioana Năstase a luat în calcul să se despartă de Ilie Năstase

Chiar dacă se vede săptămâna cu Ilie, Ioana Năstase i-a transmis un ultimatum. A pus o condiţie esenţială pentru a nu se mai gândi la divorţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum trebuie să se schimbe Ilie Năstase pentru a nu divorţa de Ioana Năstase

"Eu trec un pic mai greu peste acea zi, iar Ilie Năstase ştie asta. Discutăm mult, încercăm să vedem ce mai poate fi făcut pentru a ne salva relația. Nu am nevoie să își ceară iertare, dacă el nu crede în ceea ce spune. Nu vreau să mai fiu amăgită, nu mai vreau vorbe goale. Nu ne-am împăcat, dar nu ca să îl pedepsesc, nu ca să îi arăt că sunt eu a naibii. Ci pur și simplu pentru că nu mai pot accepta același tip de relație ca și până acum.

Vreau mai mult respect, mai mult timp. Ilie a fost de acord să ne dăm timp. Oricât este nevoie, trei luni, șase. Avem mai multe de pierdut dacă ne grăbim, decât dacă o luăm pas cu pas. Nu vreau să ne mai facem de râs peste tot, să ne știe toată țara. Avem și noi o vârstă, vreau să trăim frumos și să ne facem viața mai ușoară.

I-am cerut doar să se liniștească, ca să pot trece cu tot sufletul peste acele amintiri oribile. Trebuie să lucreze mult cu el, să ceară ajutor specializat pentru a-și tempera caracterul. Este coleric uneori. Trebuie să se liniștească. Numai asta vreau de la el și numai așa mă voi întoarce cu totul la el", a declarat Ioana Năstase pentru Playsport.

Ilie Năstase a petrecut de Dragobete alături de soţia lui. Fostul jucător de tenis a făcut totul pentru a o surprinde.

Reclamă

"Recunosc, m-a surprins plăcut. Mi-a dat întâlnire ca pe vremuri şi a venit cu un buchet superb din florile mele preferate. Nu ştiu cum a făcut, dar de data asta a avut şi trandafiri albi şi crini albi şi flori de liliac, tot albe. Nu ştiu cum a reuşit să găsească pe vremea asta liliac alb, dar Ilie a ştiut mereu să fie surprinzător.

I-am spus că a reuşit să mă surprindă plăcut şi cred că a înţeles că de asemenea gesturi am nevoie. Simt că face eforturi ca să ne fie bine, dar vreau să văd că nu e ceva de moment", a mai precizat soţia fostului mare tenismen.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Cum şi-a surprins soţia fostul jucător de tenis
  • Ce mesaj a primit Ilie Năstase de la Ioana

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
Vezi toate știrile
Citește și