Închide meniul
Foto

Ioana Năstase, dezvăluiri tulburătoare despre Ilie Năstase: „Îi plesniseră niște vase de sânge! Am vrut să nu-mi fac păcate cu el!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 august 2022, 15:35

Ioana Năstase, dezvăluiri tulburătoare despre Ilie Năstase: „Îi plesniseră niște vase de sânge! Am vrut să nu-mi fac păcate cu el!”

Secretul frumuseţii Ioanei Năstase

Ilie Năstase şi Ioana Năstase / Sursa: AS.ro

Ioana Năstase a făcut dezvăluiri tulburătoare despre Ilie Năstase şi a dezvăluit de ce şi-a retras cererea de divorţ. Deşi au apărut mai multe scandaluri în jurul căsniciei sale cu Ilie Năstase, soția lui „Nasty” a hotărât să ia decizia din cauza stării de sănătate a fostului lider ATP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana şi Ilie Năstase s-au certat în public după ce un bărbat necunoscut a venit la „Nasty” și s-a dat dreptul fiul său. Problemele cu individul respectiv au venit la scurt timp după ce Charlotte, fiica lui Ilie Năstase, a avut un schimb acid de replici cu Ioana, pe motivul relației pe care tânăra o are cu tatăl său.

Ioana Năstase, dezvăluiri tulburătoare despre Ilie Năstase

Chiar dacă lumea începuse să îşi pună semne de întrebare, superba femeie de 46 de ani a transmis că nu se pune problema unui divorț. Această decizie a venit după ce „Nasty” şi-a anunţat soţia că are probleme de sănătate.

„Toată lumea s-a întrebat de ce nu am divorțat de Ilie?! Se știe însă prin ce a trecut Ilie ultima dată. Băgasem actele, dar Ilie a venit la mine să se vaite că îi plesniseră niște vase de sânge!

Așa m-a făcut să-mi retrag cererea! Nu m-a lăsat inima, pur și simplu! Am vrut să nu-mi fac păcate cu el! Eu m-am sacrificat, m-am lăsat pe mine pentru Ilie. Dumnezeu știe peste câte am trecut eu în căsnicia asta și le-am înghițit pe toate! Ilie era terminat acum, dacă nu eram eu lângă el!”, a declarat Ioana Năstase, potrivit click.ro.

Reclamă

Familia lui Ilie Năstase, zguduită de un nou scandal

Familia lui Ilie Năstase este zguduită de un nou scandal. Fiica lui „Nasty”, Charlotte Năstase, a venit cu o replică dură pentru Ioana, soţia fostului lider ATP.

Luna aceasta, Charlotte a lansat acuzaţii dure pentru tatăl, pe care susţine că nu l-a mai văzut de 14 ani. Acesta a specificat că singurele persoane care au ajutat-o când a avut probleme, de-a lungul timpului, au fost dădaca ei, Francoise, şi Amalia, fosta soţie a lui Ilie Năstase. Cu ceva timp în urmă, Charlotte şi-a deschis cont pe OnlyFans, o platformă cu conţinut explicit pentru adulţi.

Actuala soție a lui „Nasty” a replicat şi a anunțat că Charlotte a primit 400.000 de euro de la tatăl ei pentru școală. Mai mult, fostul mare campion ar fi avut grijă de ea ca și de ceilalți copii, oferindu-i lunar sume importante de bani.

Reclamă 4 / 0/3

Charlotte o contrazice pe Ioana şi i-a transmis un mesaj acid. „Hei, Ioana Năstase… eu nu am copii și nu eu am o fiică care i-a fost răpită! Tu te-ai măritat cu el”, i-a transmis Charlotte soției lui Nasty, Ioana Năstase, potrivit click.ro.

Ilie Năstase are cinci copii. În 1986, în momentul în care era într-un mariaj cu Alexandra King, i-a înfiat pe Nicholas şi pe Charlotte. După divorţ, cei doi au rămas în Statele Unite alături de mama lor. Fostul lider ATP mai are o fiică cu Dominique Garzia, Nathalie şi două cu Amalia, Alessia şi Emma.

Ioana, dezvăluiri incredibile: „Eu m-am sacrificat… Nu nopți petrecute cu alcool și alte cele!”

Ioana a făcut dezvăluiri incredibile din relaţia cu Ilie Năstase şi recunoaşte că a ajuns la capătul puterilor din cauza deselor scandaluri din căsnicia celor doi.

Frumoasa brunetă admite că îi face un program special lui Nasty, prin care să-l ţină departe de „nopți petrecute cu alcool și alte cele”.

„Eu m-am sacrificat, m-am lăsat pe mine pentru Ilie. Dumnezeu știe peste câte am trecut eu si le-am înghițit pe toate! Sunt foarte obosită! Nu știu dacă pot să mai duc la final toate astea! El e sănătos și arată acum arată pentru că sunt eu lângă el!

Eu lui Ilie îi fac program, ca la copiii mei. Îl pun să se culce la prânz, câte o oră, îi dau să mănânce sănătos. El îmi zice: «Cum să dorm eu la prânz?! N-am dormit în viața mea!» Nu nopți petrecute cu alcool și alte cele!”, a dezvăluit Ioana Năstase, citată de click.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și