Închide meniul
Foto

Ioana Simion, apariţie de 240.000 de euro! Soţia lui Ilie Năstase, surprinsă în Capitală cu bolidul făcut cadou de Nasty

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 mai 2021, 12:52 / Actualizat: 13 februarie 2023, 15:16

Ioana Simion, apariţie de 240.000 de euro! Soţia lui Ilie Năstase, surprinsă în Capitală cu bolidul făcut cadou de Nasty

Facebook Ioana Năstase

Ioana Simion, apariţie de 240.000 de euro

Este vorba despre un Bentley, pe care Năstase i l-a făcut cadou, dar pe care Ilie vrea să îl recupereze în momentul în care cei doi vor divorţa. Conform impact.ro, aceasta şi-a parcat bolidul chiar în faţa unui centru comercial, de unde a plecat spre complexul lui Ion Ţiriac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana Simion apariţie de 240.000 de euro. Răzbunarea lui Ilie Năstase

Fostul lider ATP este decis să se răzbune şi i-a oferit un ultimatum Ioanei. I-a cerut toate darurile oferite în timpul căsătoriei. Ilie Năstase i-a cerut soţiei bolidul Bentley pe care i l-a cumpărat anul trecut cu un sfert de milion de euro. Ioana ar trebui să returneze şi apartamentul din Mamaia, un teren, dar şi alte cadouri scumpe primite de la soţul ei.

În vârstă de 74 de ani, „Nasty” şi-a dorit ca despărţirea să nu fie una pe cale amiabilă. A cerut în mod expres ca divorţul să se decidă la tribunal şi nu la notar, cum ar fi vrut Ioana.

Ilie şi Ioana Năstase s-au cununat religios în vara anului trecut. Naşii le-au fost Ciprian Marica şi soţia lui. Fostul campion de la Roland Garros (1973) şi US Open (1972) a mai fost căsătorit cu Dominique Grazia, Alexandra King, Amalia Teodorescu şi Brigitte Sfăt.

impact.ro

Ilie Năstase şi-a ameninţat soţia chiar înainte de divorţ

Ioana Năstase a povestit că soţul său a ameninţat-o că îi va lua tot chiar înainte să bage actele de divorţ. Ioana Năstase a băgat marţi actele de divorţ la Judecătoria din Hârşova.

Reclamă

”Ultimele sale cuvinte pentru mine au fost acelea că o să îmi ia totul, la divorț. Probabil vrea să îmi ia și ce am dobândit cu fostul meu soț. Eu nu sunt genul să tolerez. Mie nu are cum să îmi ia totul. Există o lege ce ține cu dreptatea. Eu am muncit o viață pentru ce am acum, deci nu are cum să îmi ia Ilie mie lucrurile și munca mea”, a spus Ioana Năstase.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și