Închide meniul
Foto

Ion Ion Țiriac, lovitură pentru Sorana Cîrstea! Omul de afaceri, schimb de mesaje cu fosta soție în văzul tuturor: „Mișcă-te la dreapta!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 iunie 2022, 19:48

Ion Ion Țiriac, lovitură pentru Sorana Cîrstea! Omul de afaceri, schimb de mesaje cu fosta soție în văzul tuturor: „Mișcă-te la dreapta!”

Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac s-ar afla într-o relație

Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac s-ar afla într-o relație / Colaj

Sorana Cîrstea a postat un mesaj cu subînțeles după schimbul public de mesaje dintre Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc, fosta soție a omului de afaceri. Jucătoarea de tenis a oferit o reacție în mediul online, cu următoarea concluzie: „Oamenii distrug lucruri minunate”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea trece printr-o perioadă complicată pe plan sentimental. În ultimii ani a devenit tot mai vizibilă relația dintre sportiva de 32 de ani și Ion Ion Țiriac.

Ion Ion Țiriac, lovitură pentru Sorana Cîrstea! Omul de afaceri, schimb de mesaje cu fosta soție în văzul tuturor

Chiar dacă totul părea să meargă bine între „Sori” și fiul miliardarului Ion Țiriac, se pare că situația nu este atât de strălucită. Recent, iubitul ei a avut un schimb de replici „aprins” cu fosta soție, Ileana Lazariuc, alături de care are doi copii.

Ion Ion Țiriac și superbul model în vârstă de 40 de ani au divorțat în 2017, dar se pare că au revenit la sentimente mai bune. Cei doi au avut un dialog public pe contul de Instagram, pornit de la o fotografie distribuită de Ileana, realizată în timpul căsniciei lor.

„Când tu ești centrul universului lui. ‘Mișcă-te la dreapta și zâmbește’, a spus el, lumina soarelui îți stă mai bine din unghiul ăla”, a scris Ileana Lazariuc, în postarea de pe contul de Instagram.

Reclamă
Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc, schimb de mesaje
Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc, schimb de mesaje

Ion Ion Țiriac, dialog „aprins” cu fosta soție: „Am vrut să prind apusul în părul tău”

Răspunsul lui Țiriac Jr. n-a întârziat să apară:

„Am vrut să prind apusul în părul tău”, a scris omul de afaceri.

Ileana Lazariuc a continuat „jocul” de pe Instagram și i-a mai oferit o replică fostului său soț:

Reclamă 4 / 0/3

„A fost frumos apusul în ziua aia, ai dreptate”, a continuat femeia de 40 de ani, care este de o frumusețe răpitoare (vezi GALERIA FOTO de la finalul articolului).

Sorana Cîrstea, debusolată: „Oamenii distrug lucrurile minunate”

Reacția Soranei Cîrstea n-a întârziat să apară. Jucătoarea de 32 de ani a postat un mesaj pe contul de Instagram, în care a lăsat de înțeles că este rănită.

„Călătorește și nu spune nimănui. Trăiește o poveste frumoasă și nu spune nimănui. Trăiește fericit și nu spune nimănui. Oamenii distrug lucrurile minunate”, a fost mesajul Soranei Cîrstea.

Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc au divorțat în urmă cu 5 ani. Încă de atunci a început să se vorbească despre relația dintre omul de afaceri și jucătoarea de tenis, însă cei doi au apărut extrem de rar împreună în spațiul public.

Ultima oară s-a întâmplat la începutul acestui an, la turneul de la Adelaide, când bărbatul de 45 de ani a fost surprins în timp ce o consola pe sportiva din Târgoviște.

Ion Țiriac e mai sărac! Anunțul făcut de americani!

Ion Țiriac e mai sărac! Americanii de la Forbes susțin că fostul mare campion a ajuns pe locul 1818 al magnaților lumii. Mai mult, el nu mai este cel mai bogat român, fiind depășit de Daniel Dineș.

Astfel, conform sursei citate mai sus, averea omului de afaceri care a împlinit recent 83 de ani a ajuns la 1.6 miliarde de dolari. Daniel Dineș l-a depășit. Fondatorul UiPath a ajuns la o avere de 2.9 miliarde de dolari.

Reclamă

La finalul anului 2021, Țiriac a avut un maxim istoric de 1.7 miliarde de dolari. De atunci, averea lui a tot suferit modificări importante. Sursa citată anterior a actualizat estimările averilor celor mai bogați oameni la nivel mondial. Momentul este unul dificil, războiul din Ucraina afectând serios marea majoritate a afacerilor. La fel se întâmplă și cu conturile fostului mare jucător de tenis. În aprilie, averea lui a fost estimată la 1.6 miliarde de dolari.

Contextul este unul extrem de delicat. Americanii de la New York Times, care citează Bloomberg, anunță că averile celor mai bogați 50 de oameni, la nivel mondial, au suferit o pierdere totală de jumătate de trilion de dolari în acest an. Elon Musk, Jeff Bezos, Bill Gates, Bernard Arnault și ceilalți 46 de afaceriști au primit o veste șoc: au rămas fără 563 de milioane de dolari! Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a pierdut 54.1 miliarde de dolari și a ajuns să aibă o avere estimată la 71.4 miliarde de dolari.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și