Închide meniul

Sorana Cîrstea, prima reacție după eliminarea de la Roland Garros. Cum a explicat prăbușirea din meciul cu Sloane Stephens

Alexandru Ivan Publicat: 25 mai 2022, 21:50

Sorana Cîrstea, prima reacție după eliminarea de la Roland Garros. Cum a explicat prăbușirea din meciul cu Sloane Stephens

Sorana Cîrstea, eliminată de la Roland Garros

Sorana Cîrstea, în timpul meciului cu Sloane Stephens la Roland Garros / Profimedia

  • Sorana Cîrstea, OUT de la Roland Garros
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Sorana Cîrstea a fost învinsă de Sloane Stephens în turul al doilea la Roland Garros. Sori crede că pierdut meciul pentru că nu a profitat de două mingi de game în setul al doilea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce Sorana Cîrstea a câștigat primul set, românca a avut 2-0 și în actul secund și părea că se va îndrepta spre o victorie facilă. Din acel moment, Sloane Stephens n-a mai pierdut niciun game. Jucătoarea din SUA a câștigat 12 game-uri la rând și și-a adjudecat victoria.

Sorana Cîrstea, după eliminarea de la Roland Garros

„Am început bine, 6-3, 2-0, apoi la 2-1 am avut mingi de game, la 4-2 pentru ea am avut mingi de break, cred eu că acolo s-a jucat. Ea a jucat din ce în ce mai bine, a greșit din ce în ce mai puțin, iar eu am scăzut nivelul de joc. Cred că asta a făcut să se întoarcă situația.

Reclamă

Au fost greșeli ușoare din partea mea, iar ea a devenit din ce în ce mai solidă. Ar fi trebuit să termin meciul în două seturi. A mers bine serviciul, cred că și după serviciu a mers bine jocul.

Am greșit mult pe a doua minge, cred că acolo am început să mă grăbesc. Ea nu punea prea multă presiune pe retur, eram destul de liniștită, nu mă ataca, însă am slăbit nivelul, iar ea a început să intre în puncte, a lungit punctele, ceea ce pe mine nu mă avantaja”, a spus Sorana Cîrstea, conform eurosport.ro.

Reclamă

Pentru participarea în turul al doilea Sorana Cîrstea va pleca acasă cu un premiu de 86.000 de euro şi cu 70 de puncte WTA. Anul trecut, românca a a ajuns în optimi, iar cea mai bună performanţă a ei la Roland Garros a fost calificarea în sferturi, în 2009.

Mai departe, Stephens va evolua cu Camila Osorio din Columbia, locul 66 WTA, sau cu Diane Parry, locul 97 WTA.

Trei românce, eliminate de la Roland Garros

Marți, trei românce au fost eliminate de la Grand Slam-ul francez. Mihaela Buzărnescu a fost învinsă de Madison Brengle, în timp ce Irina Bara a pierdut cu Yulia Putintseva.

Reclamă 4 / 0/3

A fost scoasă din competiție și Gabriela Ruse, învinsă de Elise Mertens.

Pe lângă Sorana Cîrstea, în turul al doilea mai sunt calificate Simona Halep și Irina Begu.

Simona Halep și Irina Begu, singurele românce rămase la Roland Garros

România a mai rămas cu doar trei reprezentante la Roland Garros. Simona Halep va juca în turul al doilea cu Qinwen Zheng, în timp ce Irina Begu se va duela cu Ekaterina Alexandrova.

Cota Simonei Halep la câştigarea Roland Garros s-a dublat. Bookmakerii nu au fost impresionaţi de ce au văzut în primul tur, în meciul cu Nastasja Schunk, unde Simo a pierdut un set.

Astfel, dacă înaintea startului, Simona avea cotă 9 la adjudecarea trofeului, acum ea a ajuns la 18. De partea cealaltă, Iga Swiatek a avut cotă 2.50, iar acum a scăzut la 1.55. Maria Sakkari are şi ea tot o cotă 18.

Mai mult, în momentul în care Simona Halep şi Patrick Mouratoglou au anunţat colaborarea, Simona avea doar cotă 8, fiind tot a doua în acest top, după numărul unu mondial.

 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Sorana Cîrstea - Danielle Collins LIVE SCORE
Tenis • 26 mart., 0:40
Sorana Cîrstea – Danielle Collins 3-6, 2-6. „Sori” a ratat calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Miami
Cine a ajutat-o pe Sorana Cîrstea să se califice în optimile de la Miami
Tenis • 25 mart., 8:43
Cine a ajutat-o pe Sorana Cîrstea să se califice în optimile de la Miami. Dezvăluirea româncei: „A intervenit de două ori!”
Sorana Cîrstea, după calificarea în optimile de la Miami
Tenis • 24 mart., 21:37
Sorana Cîrstea, după calificarea în optimile de la Miami. La ce s-a gândit când a fost condusă cu 3-0 în primul set