Închide meniul

Ion Ţiriac a dat cărţile pe faţă! Dezvăluire tulburătoare despre proiectul său „de suflet”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 decembrie 2022, 9:57

Ion Ţiriac a dat cărţile pe faţă! Dezvăluire tulburătoare despre proiectul său „de suflet

Ion Ţiriac a dat cărţile pe faţă!

Ion Ţiriac a dat cărţile pe faţă!

Ion Ţiriac a dat cărţile pe faţă! Ţiriac a dezvăluit prin ce probleme trece chiar şi când vine vorba de fundaţia sa, menită să ajute oamenii din România. „Te lovești de ziduri birocratice care sunt atât de complicate, încât mai bine te lipsești”, susţine, mâhnit, miliardarul român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„România în ziua de astăzi e foarte, foarte complicată! Pentru că legile le avem, dar aplicarea legilor este o problemă extraordinar de mare.

Ion Ţiriac a dat cărţile pe faţă

Eu sunt într-o perioadă în care vreau să fac ceva, am făcut fundația mea, care am donat marea majoritate a aseturilor pe care le aveam, iar fundația asta e făcută să facă lucruri bune.

Făcând lucruri bune în țara asta te lovești de ziduri birocratice care sunt atât de complicate, încât mai bine te lipsești!”, a spus Ţiriac, la podcaul „La Măruţă”.

Ion Țiriac a ieșit la atac după ce Austria s-a opus aderării României în spaţiul Schengen

Ion Țiriac a avut o reacție în stilul caracteristic, după ce Austria s-a opus aderării României în spaţiul Schengen. Miliardarul susține că această problemă trebuia rezolvată de mai mult timp.

Reclamă

„Nu am reușit în toți ăștia 32 de ani să găsim pe cineva să stea drept așa și să se ducă la Bruxelles, să spună: ‘Noi suntem români!’ Schengen? Uită, Schengen, fratele meu, pentru că noi suntem granița Europei!

Nu mă bagi pe mine în Schengen că nu vrea Olanda! Păi să vină Olanda să stea vecină cu rușii și cu ucrainenii și cu toată treaba asta”, a spus Țiriac.

În prezent la Spaţiul Schengen au aderat 26 de ţări. Dintre acestea, patru nu fac parte din Uniunea Europeană: Norvegia, Islanda, Elveţia şi Lichtenstein, în timp ce patru state – România, Bulgaria, Croaţia şi Cipru – sunt membre UE, dar nu au fost admise în Schegen. Orice decizie legată de Spaţiul Schengen trebuie discutată mai întâi în Consiliul Schengen, din care fac parte toate ţările care au fost primite în spaţiul de liberă circulaţie.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 0-1. Florinel Coman a deschis scorul! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă Vezi toate știrile
Citește și