Închide meniul

Ion Țiriac a făcut o nouă donație impresionantă, chiar în Săptămâna Mare: 3,5 tone de alimente

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 aprilie 2020, 10:04

Astfel, Ion Țiriac a oferit, împreună cu autoritățile locale, pachete la 96 de persoane cu ulei, cozonac, pască, cartofi, apă, alte alimente, dar și măști de protecție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma discutiilor pe care le-am purtat cu partenerul nostru Ion Țiriac, ca să ne ajute cu produse agroalimentare, s-au soldat cu un răspuns pozitiv. Îi mulțumesc domnului Ion Țiriac, pentru că a răspuns imediat la chemarea și apelul nostru. Am preluat o cantitate de 3,5 tone de alimente: cartofi, apa , lapte, conserve, biscuiți și altele. Darurile sunt pentru persoanele cu vârste de peste 65 de ani, singure și fără venituri”, a spus Ion Rotaru, primarul comunei Alexandru cel Bun, conform roman24.ro.

Ion Țiriac a făcut donații și pentru spitale

Ion Țiriac s-a implicat și în lupta împotriva răspândirii Covid-19. Fiul lui Ion Țiriac, Ion Ion Țiriac, a anunțat la Teledonul ”Români Împreună”, organizat de Antena Group, că donează 100.000 de mii de euro.

Luptăm cu toții împotriva unui inamic care nu ține cont de frontiere sociale, naționale sau internaționale și doar uniți și împreună îș putem învinge. Noi la Fundație, eu cu tatăl meu și cu sora mea Ioana, am început să ajutăm în Spania, acum ajutăm în România la o dimensiune mult mai mare", a spus Ion Ion Țiriac.

Țiriac nu mai este cel mai bogat român

În plină pandemie de coronavirus, chinezii anunță că Ion Țiriac nu este cel mai bogat român. Conform unui top realizat de cei de la Hurun Report, președintele Federației Române de tenis a fost depășit de Daniel Dineș, fondatorul companiei Uipath. Președintele Federației Române de tenis are o avere estimată la 1,2 miliarde de dolari, în timp ce Dineș are 1,4 miliarde de dolari. 

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! Vezi toate știrile
Citește și