Închide meniul
Foto

Ion Țiriac a făcut un gest superb pentru presupusa iubită, care este cu 37 de ani mai tânără. Dezvăluirile vedetei despre miliardar: „M-a ajutat!”

Antena Sport Publicat: 18 noiembrie 2021, 18:14 / Actualizat: 18 noiembrie 2021, 19:35

Ion Țiriac a făcut un gest superb pentru presupusa iubită, care este cu 37 de ani mai tânără. Dezvăluirile vedetei despre miliardar: „M-a ajutat!”

Cum a ajutat-o Ion Țiriac pe Irina Deleanu

Colaj Facebook / Profimediaimages

  • Irina Deleanu i-a mulțumit public lui Ion Țiriac
  • Cum a ajutat-o miliardarul român

Președintele Federației Române de gimnastică ritmică îl cunoaște de 25 de ani pe omul de afaceri. Femeia a dezvăluit că este într-o relație specială cu Țiriac, dar a lăsat de înțeles că nu este iubita miliardarului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum a ajutat-o Ion Țiriac pe Irina Deleanu

Irina Deleanu a recunoscut că bunul ei prieten a făcut un gest superb. Ion Țiriac a sărit în ajutorul fiicei fostei sportive. Antonia suferă de diabet și este dependentă de insulină.

Domnul Țiriac, cu care am o relație bazată pe respect, m-a ajutat de-a lungul anilor. Și mai ales cu fiica mea, Antonia, care are diabet, descoperit în urmă cu trei ani și face insulină de patru ori pe zi. M-a ajutat mult cu tratamente în străinătate.

Reclamă

A încercat și la Houston, și la Geneva și la renumitul Institut de diabet din Stuttgart să se găsească o soluție pentru a nu mai face insulină, dar răspunsul a fost același. Diagnosticul este confirmat, și nu există alte tratamente. Tot ce mănâncă e cântărit, glicemia mereu măsurată„, a declarat Irina Deleanu pentru playtech.ro.

Irina Deleanu a fost căsătorită doi ani cu Șerban Pop. Tatăl Antoniei a și fost prezent, în această săptămâna, la petrecerea dată cu ocazia zilei de naștere a micuței. Antonia a fost nevoită să își mărească doza de insulină pentru a putea gusta din tort.

Reclamă
Citește și:

Irina Deleanu a rupt tăcerea: „Am râs când s-a scris că l-am părăsit pe Ion Țiriac”

În acest an, Irina Deleanu, care este o prezenţă constantă în anturajului lui Ion Ţiriac, a lipsit de la ziua de naştere a miliardarului român. Fosta gimnastă s-a amuzat când a fost întrebată ce s-a întâmplat.

Am râs pentru că m-a distrat foarte tare când s-a scris că l-am părăsit. Poate oare cineva să-l părăsească pe Ion Țiriac?”, a spus Irina Deleanu pentru Playsport.

Mai mult, Irina Deleanu a spus, mai în glumă, mai în serios, că nu locuieşte cu miliardarul român.

Reclamă 4 / 0/3

Ne vedem când e nevoie, avem întâlniri de bussines„, a mai spus Irina Deleanu.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17
apr.
0:46
Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4. Arbitrul român, făcut praf
17
apr.
0:08
VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal
23:55 PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs 23:50 VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 23:35 Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi 23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cât de frumoasă este fosta noră a lui Ion Ţiriac, la 42 de ani
Diverse • 15 apr., 9:17
FOTO
Cât de frumoasă este fosta noră a lui Ion Ţiriac, la 42 de ani. Imagini rare alături de nepoţii miliardarului: „Cea mai bună zi!”
Femeia care i-ar fi sucit mințile lui Ion Țiriac și-a dezvăluit secretul frumuseții
Diverse • 14 apr., 9:12
FOTO
Femeia care i-ar fi sucit mințile lui Ion Țiriac și-a dezvăluit secretul frumuseții! Cum se menține în formă românca de 48 de ani
Ion Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: "A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea"
Extra • 13 apr., 22:51
Ion Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: „A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea”
Ion Ţiriac a cedat şi renunţă la proiecte de zeci de milioane de euro din România
Extra • 13 apr., 14:09
Ion Ţiriac a cedat şi renunţă la proiecte de zeci de milioane de euro din România: „Am obosit să mă rog de toată lumea!”
Irina Deleanu este preşedintele Federaţiei Române de gimanstică ritmică
Extra • 12 apr., 14:34
FOTO
„Te-au deranjat avansurile primite?” Irina Deleanu a avut un răspuns genial: „Cine vrea să vadă dincolo de ‘carcasă’, vede!”