Închide meniul

Ion Țiriac a început demolarea unei clădiri uriașe din București. Complex de lux cu blocuri de 80 de etaje, în Capitală

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 aprilie 2020, 6:25

Ion Țiriac a început demolarea unei clădiri uriașe din București. Complex de lux cu blocuri de 80 de etaje, în Capitală

Mediafax Foto / Alexandru Hojda via Hepta

Ion Țiriac ridică un complex de lux în București

Turnul IFMA (Întreprinderea de Fabricație și Montaj Ascensoare), situat pe Calea Giulești, va fi pus la pământ, pentru ca blocurile uriașe ale omului de afaceri să poată fi ridicate, anunță Libertatea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Construcția turnului IFMA a fost terminată în 1988, iar câțiva ani mai târziu, Țiriac a cumpărat peste 2.5 hectare în acea zonă. În acest moment, macaralele gigant și-au făcut apariția pentru începerea procesului de demolare.

Complex de lux construit de Ion Țiriac

Țiriac construiește un complex rezidențial, unde se vor afla birouri, apartamente, dar și penthouse-uri dotate cu piscină și SPA interior. Unele blocuri vor ajunge chiar și la 80 de etaje, iar lucrările vor fi finalizate în 2023. 

În altă ordine de idei, Ion Țiriac nu mai este cel mai bogat fost sportiv din istorie. El a fost depășit în acest an de legendarul Michael Jordan, după cum susține Celebrity Net Worth. Omul de afaceri are o avere estimată la 1.2 miliarde de dolari.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și