Închide meniul

Ion Ţiriac a pierdut teren. Daniel Dines, cel mai bogat român! Averea uriaşă pe care a strâns-o într-o singură zi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 aprilie 2021, 10:36

Ion Ţiriac a pierdut teren. Daniel Dines, cel mai bogat român! Averea uriaşă pe care a strâns-o într-o singură zi

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Ion Ţiriac, depăşit de Daniel Dines în topul miliardarilor

Acţiunile companiei UiPath au intrat la tranzacţionare şi au stârnit mare interes. Producătorul de software a vândut 23 de milioane de acţiuni la un preţ de 56 de dolari per acţiune. A strâns astfel 1.34 de miliarde de dolari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Dines s-a îmbogăţit la bursa din New York

Daniel Dines continuă să deţină 109 milioane de acţiuni de clasă A şi B, a căror valoare totală depăşeşte 6 miliarde de dolari. Este, astfel, de departe cel mai bogat român! 

"Ziua de astăzi marchează o etapă majoră pentru UiPath. În urmă cu şase ani, compania noastră era formată din 10 persoane care lucrau într-un mic apartament din Bucureşti. Acum, suntem o afacere multinaţională care operează în aproape 30 de ţări şi una dintre companiile de enterprise software cu cea mai rapidă creştere din istorie. Sunt, de asemenea, incredibil de mândru că suntem prima companie născută în România care se listează la bursă pe New York Stock Exchange.

Privesc cu modestie la creşterea noastră rapidă şi extraordinară, care a fost făcută posibilă de către angajaţii noştri, de investitori, de consilieri, de parteneri şi de cei peste 7,900 de clienţi.

Deşi ziua de astăzi marchează un nou capitol în povestea UiPath, suntem încă la începutul unei călătorii de mai mulţi ani către fully automated enterprise – o organizaţie complet automatizată. Vom continua să ne concentrăm pe extinderea automatizării la scară largă, astfel încât să putem elibera oamenii de munca repetitivă şi să deblocăm cu adevărat potenţialul uman la scară largă", a transmis Daniel Dines, potrivit zf.ro.

Reclamă

Ion Ţiriac a ajuns să aibă o avere de patru ori mai mică decât cea pe care o are Daniel Dines. Fostul mare jucător de tenis are aproximativ 1.7 miliarde de dolari. Ţiriac şi Dines sunt singurii miliardari români!

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și