Închide meniul
Foto

Ion Ţiriac a vorbit despre „singurele plăceri” din viața lui. Vila în care se relaxează câte două săptămâni și pentru care a plătit milioane de euro

Antena Sport Publicat: 31 august 2022, 16:58

Ion Țiriac

Ion Țiriac a vorbit despre "singurele plăceri" din viața lui

Ion Ţiriac are 83 de ani / Profimediaimages

  • Ion Ţiriac se relaxează în Namibia
  • Miliardarul român ar fi plătit 5.5 milioane de euro pentru un resort

Ion Ţiriac a dezvăluit care sunt „singurele plăceri” pe care le mai are după ce a împlinit 83 de ani. Fostul mare jucător de tenis a investit o avere pentru locul în care se relaxează între două și trei săptămâni, în încercarea de a uita de afaceri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Miliardarul român a avut o perioadă agitată, în care a vândut turneul de la Madrid, dar și mai multe terenuri, companii și participații la firme, în schimbul cărora ar fi încasat 1.2 miliarde de euro.

Ion Ţiriac a vorbit despre „singurele plăceri” din viața lui

Țiriac și-a cumpărat însă, pe durata pandemiei, un domeniu de senzație în „inima” Africii. Jurnaliștii de la evz.ro au dezvăluit că omul de afaceri a achitat 5.5 milioane de euro pentru a cumpăra un resort, în Namibia, de la o familie de elvețieni. A achitat alte 2 milioane de euro în extinderea unui lac natural din zonă.

Reclamă

Acum, Ion Țiriac a recunoscut că în vila sa din Namibia își petrece timpul liber (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Este locul în care își găsește liniștea. Pentru Ion Ţiriac acestea sunt „singurele plăceri”.

(Reporter: Mai există timp liber pentru domnul Ion Țiriac?) Singurele mele plăceri sunt cele cu Africa acum, pentru că stau acolo la mine acasă, în Namibia. Acum mă duc și iar stau probabil 2-3 săptămâni acolo. Aș vrea să fug de tot: și de fundație, și de construcții și de absolut tot, dar este foarte greu dacă te-ai obișnuit în ritmul ăsta„, a declarat Ion Țiriac pentru antena3.ro.

Reclamă

Resortul lui Țiriac ar avea două vile luxury pentru oaspeți, opt bungalouri și piscină. De acolo se organizează safari-uri și se vânează leoparzi, zebre, antilope și alte animale mari.

Țiriac șochează: „Acesta e singurul lux pe care mi-l permit!”

Miliardarul Ion Țiriac are o avere uriașă, care îl propulsează pe locul 4 în clasamentul Forbes al celor mai bogați români. Fostul jucător de tenis are aproximativ 1.4 miliarde de dolari și este depășit numai de Daniel Dines (1.9 miliarde de dolari), Ion Stoica (1.6 miliarde de dolari) și Matei Zaharia (1.6 miliarde de dolari).

Omul de afaceri este pilot și a înființat încă din 1997 o companie aviatică. Flota proprie deține trei aeronave și un elicopter. Țiriac a dezvăluit că această pasiune vine la „pachet” cu costuri pe măsură.

Reclamă 4 / 0/3

Vorbind de avioane, e singurul lux care mi-l permit în lumea şi fără de care n-aș putea să fiu astăzi în Italia, poimâine în Germania, pe urmă mă duc în Spania. Ăsta e singurul lux, că cu bicicleta nu pot să mă duc, trotinete cu motor nu erau pe vremea mea, așa că nici cu aia nu știu cum să umblu„, a declarat Ion Țiriac.

Țiriac a împlinit 83 de ani în luna mai. Vârsta nu îl împiedică să stea la manșa avioanelor pe care le deține. Se pare că chiar el pilotează și avionul cu care ajunge în Namibia, la resortul de milioane de euro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
"Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!" Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare
Diverse • 26 mart., 8:32
„Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!” Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare care valorează milioane de euro
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Liga 1 • 25 mart., 12:48
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani
Diverse • 22 mart., 14:39
FOTO
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani: „Şi încă cum!”
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo
Liga 1 • 20 mart., 18:10
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo: „Are suficiente resurse”! Ce a spus de retrogradare
Anunţul lui Eugen Voicu despre venirea de noi acționari la Dinamo!
Liga 1 • 19 mart., 15:44
Anunţul lui Eugen Voicu despre venirea de noi acționari la Dinamo! Ce a spus despre Ion Ţiriac şi Cristi Borcea