Închide meniul

Ion Ţiriac, dat de gol de un membru al familiei. De la ce nu se poate abţine miliardarul român: „N-are ce face! A moştenit de la mama lui”

Reclamă

Publicat: 6 august 2022, 18:35

Ion Ţiriac, dat de gol de un membru al familiei. De la ce nu se poate abţine miliardarul român: „N-are ce face! A moştenit de la mama lui

Ion Ţiriac, dat de gol de verişoara sa

Ion Ţiriac a fost cel mai bogat român / Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Ion Ţiriac, dat de gol de un membru al familiei. O verişoară a vorbit despre plăcerea ascunsă a miliardarului român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marian Stanciu este verişoara lui Ion Ţiriac şi a făcut dezvăluiri unice de miliardarul român în urmă cu câţiva ani. Aceasta, care este bucătăreasă, a dezvăluit ce mâncare preferă.

Ion Ţiriac, dat de gol de un membru al familiei

Îi place lui cum gătesc, ce să zic? Nu e un om pretenţios la mâncare. Preferă mămăliguţa cu brânză, cârnăciori şi kaizer, ciorbele de burtă, de fasole, de legume, în general feluri tradiţionale. De fapt, şi invitaţii lui tot aşa mănâncă, nu vrea nimeni fandoseli!”, spunea Mariana Stanciu în urmă cu câţiva ani, conform impact.ro.

Aceasta a continuat cu dezvăluirile despre Ion Ţiriac.

Ion ar mânca el şi un pic mai gras, ca pe vremuri, dar n-are ce face şi o lasă mai moale. Trebuie să aibă grijă şi de sănătate, şi de siluetă. Probabil a moştenit de la mama lui, Ecaterina, care se trăgea din Alba Iulia, pofta asta pentru mâncăruri mai grase, obişnuite în Ardeal„, a mai spus verişoara lui Ion Ţiriac.

Reclamă

Ion Ţiriac, lovitură de proporţii! Anunţul momentului făcut de miliardar

Ion Ţiriac, lovitură de proporţii! Miliardarul român este chiar cel care a făcut anunţul. Astfel, Ion Ţiriac a anunţat că va organiza, în luna septembrie, un turneu WTA la Bucureşti.

Fundația Țiriac organizează în perioada 10-18 septembrie, în București, Tiriac Fundation Trophy – turneu de tenis de talie mondială. Acesta se va derula la Centrul Național de Tenis (Bulevardul Pierre de Coubertin, numărul 11, București), în aer liber, pe zgură. Tiriac Foundation Trophy este singurul turneu WTA (Women’s Tennis Association) programat a se desfășura în București. Valoarea totală a premiilor se ridică la 115.000 de dolari.

”Organizarea acestui turneu reprezintă suma eforturilor depuse pentru a păstra Bucureştiul pe harta internaţională a turneelor de tenis. Scopul Fundaţiei Ţiriac este de a încuraja practicarea sportului în rândul tinerilor, iar organizarea acestei competiţii vine să completeze misiunea Fundaţiei.

Reclamă 4 / 0/3

Iată că după o pauză de trei ani, iniţiativa Fundaţiei Ţiriac face ca Bucureştiul să fie, din nou, gazda unei dispute sportive de talie mondială în sportul alb. Cu siguranţă voi face tot posibilul ca acest turneu să aibă continuitate, pentru că oferă bază şi încredere tenisului românesc”, a transmis Ion Ţiriac prin intermediul unui comunicat de presă.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și