Închide meniul
Foto

Ion Ţiriac, dezvăluiri unice despre nepoţii lui! Ce a putut spune despre ei: „Mai mult de atât nu se putea!”

Publicat: 15 septembrie 2024, 8:54

Reclamă
Ion Ţiriac, dezvăluiri unice despre nepoţii lui! Ce a putut spune despre ei: „Mai mult de atât nu se putea!”

Ion Ţiriac, dezvăluiri unice despre nepoţii lui

Ion Ţiriac / Antena Sport

Ion Ţiriac a făcut dezvăluiri unice despre nepoţii lui. Miliardarul român a oferit scurte declaraţii despre copiii pe care Alexandru Ion Ţiriac îi are alături de Ileana Lazariuc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Ion Ţiriac a fost căsătorit cu Ileana Lazariuc, divorţând în 2017. Alături de actriţa de 42 de ani, fiul lui Ion Ţiriac are doi băieţi, pe Alexandru, în vârstă de 16 ani, şi pe Nicolas Noah, care are 15 ani (vezi galeria foto de la finalul articolului cu nepoţii lui Ion Ţiriac, alături de mama lor).

Ion Ţiriac, dezvăluiri unice despre nepoţii lui

Ion Ţiriac a fost întrebat cum îşi gestionează afacerile. Miliardarul român a dezvăluit că se vede nevoit să meargă la un birou, însă în mare parte, de business se ocupă fiul său cel mare, Alexandru Ion.

În acest context, Ion Ţiriac a dezvăluit că fiul său se ocupă impecabil de afaceri, dar nu-şi neglijează nici familia. Miliardarul român a spus despre nepotul cel mare, Alexandru, că a devenit un bărbat în toată firea.

„Trebuie să mă duc la un birou, dar în România se află foarte rar biroul. Mi s-a simplificat viaţa în România, am grijă de fundaţie doar, restul business-ului e la Ion Ion, îşi face treaba de la A la Z, îşi creşete copiii. Nepoţii mei sunt în regulă, Alexandru are 16 ani, 48 la picior, mai mult de atât nu putea să poarte”, a spus Ion Ţiriac, conform gsp.ro.

Reclamă
Reclamă

Cei doi nepoţi ai lui Ion Ţiriac locuiesc alături de mama lor, în Dubai. Ileana Lazariuc a luat recent decizia de a se muta definitiv acolo, luându-şi copiii cu ea.

În prezent, fiul cel mare al lui Ion Țiriac ar fi într-o relație cu Sorana Cîrstea. Cei doi au evitat de fiecare dată să vorbească despre subiect și să confirme informația.

Gestul impresionant făcut de fiul lui Ion Țiriac

Gestul impresionant făcut de fiul lui Ion Țiriac a fost dezvăluit chiar de miliardarul român. Acesta a oferit detalii despre mașinile de lux care au fost primite de către medaliații olimpici români. Alexandru Ion Țiriac a avut grijă ca sportivii să primească mașini în ediție limitată, drept recompensă pentru rezultatele remarcabile de la Paris.

Reclamă

Fiecare sportiv care a cucerit o medalie la Paris a primit o mașină de lux din partea lui Ion Țiriac. Cei care au primit două medalii la Jocurile Olimpice, cum este cazul lui David Popovici, au fost recompensați cu două mașini din partea miliardarului român.

Ion Țiriac a dezvăluit că totul a fost planificat în detaliu de fiul său cel mare, gestul său fiind unul de-a dreptul impresionant. Miliardarul s-a declarat surprins de faptul că Alexandru Ion Țiriac a găsit mașini care „nu există”, fiind în ediție limitată. În doar zece zile, fiul miliardarului român a reușit să obțină bolizii, pentru a-i recompensa pe sportivii români medaliați la Paris.

De unde Dumnezeu a găsit mașinile care nu există?! Pentru că am dat niște mașini noi, care nu există pe piață încă! Fiind o mașină nouă și full electrică și mult mai mare decât până acum. Erau două de probă în Germania, una în Italia, una asta. În zece zile!”, a spus Ion Țiriac, conform gsp.ro.

Reclamă

Ce rezultat va fi la CFR Cluj - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:43

VIDEOLionel Messi, revenire de senzaţie la Inter Miami! „Dublă” şi pasă de gol în primul meci după două luni

10:43

Ovidiu Hațegan se retrage! Nu va mai fi arbitru de centru și va rămâne doar în camera VAR

10:30

Florinel Coman şi Joselu, vedetele de la Al Gharafa înaintea debutului în Liga Campionilor Asiei! Postarea făcută de club

10:10

LIVE VIDEOCursa din Formula 2 din Azerbaidjan e ACUM, în AntenaPLAY! Accident violent la start

10:08

„O echipă completă!” Laude pentru noile transferuri realizate de Marius Şumudică la Rapid! Jucătorul care va face diferenţa

9:57

CFR Cluj – FCSB LIVE TEXT (21:00). Derby „de foc” în Gruia! Dan Petrescu se luptă pentru podium! Campioana are nevoie de puncte

1 VIDEOCharles Leclerc, pole-position în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (13:45) 2 VIDEOBenfica, victorie la scor cu Santa Clara, live în AntenaPLAY. Di Maria a marcat un gol superb 3 Petrolul – Farul 1-1! Gicu Grozav i-a „suflat” victoria lui Gică Hagi! Alibec a marcat pentru „marinari” 4 „Bă, nu vă e ruşine?” Dumitru Dragomir a dat de pământ cu Ministerul Apărării. Discurs dur al fostului preşedinte LPF 5 Fostul jucător de la FCSB, aproape de revenirea în Liga 1: „Aştept un proiect bun. Vreau să fac asta în acelaşi timp cu fotbalul” 6 VideoLando Norris, out din Q1 în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Pas greşit în lupta cu Max Verstappen pentru titlul mondial
Citește și