Închide meniul
Foto

„Nu există!” Gestul impresionant făcut de fiul lui Ion Țiriac! A fost dat de gol chiar de tatăl lui

Publicat: 6 septembrie 2024, 12:09 / Actualizat: 6 septembrie 2024, 14:42

Reclamă
„Nu există!” Gestul impresionant făcut de fiul lui Ion Țiriac! A fost dat de gol chiar de tatăl lui

Gestul impresionant făcut de fiul lui Ion Țiriac

Ion Țiriac și fiul său cel mare, Alexandru Ion Țiriac/ Colaj Profimedia, Instagram

Gestul impresionant făcut de fiul lui Ion Țiriac a fost dezvăluit chiar de miliardarul român. Acesta a oferit detalii despre mașinile de lux care au fost primite de către medaliații olimpici români. Alexandru Ion Țiriac a avut grijă ca sportivii să primească mașini în ediție limitată, drept recompensă pentru rezultatele remarcabile de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Țiriac și fiul său cel mare au făcut un gest uriaș și i-au recompensat pe sportivii români, care s-au întors cu medalii de la Jocurile Olimpice de la Paris.

Gestul impresionant făcut de fiul lui Ion Țiriac

Fiecare sportiv care a cucerit o medalie la Paris a primit o mașină de lux din partea lui Ion Țiriac. Cei care au primit două medalii la Jocurile Olimpice, cum este cazul lui David Popovici, au fost recompensați cu două mașini din partea miliardarului român.

Ion Țiriac a dezvăluit că totul a fost planificat în detaliu de fiul său cel mare, gestul său fiind unul de-a dreptul impresionant. Miliardarul s-a declarat surprins de faptul că Alexandru Ion Țiriac a găsit mașini care „nu există”, fiind în ediție limitată. În doar zece zile, fiul miliardarului român a reușit să obțină bolizii, pentru a-i recompensa pe sportivii români medaliați la Paris.

De unde Dumnezeu a găsit mașinile care nu există?! Pentru că am dat niște mașini noi, care nu există pe piață încă! Fiind o mașină nouă și full electrică și mult mai mare decât până acum. Erau două de probă în Germania, una în Italia, una asta. În zece zile!”, a spus Ion Țiriac, conform gsp.ro.

Reclamă
Reclamă

Pentru medaliaţii cu aur, Ion Ţiriac a acordat câte un Hyundai Ioniq 5, în valoare de 52.000 de euro. Medaliaţii cu argint de la Paris au primit un Hyundai Kona, în valoare de 25.000 de euro, iar cei care au primit medalii de bronz au fost recompensaţi cu un Hyundai Bayon, care valorează 20.000 de euro.

Momentul genial în care Ion Ţiriac s-a decis să le ofere olimpicilor români maşini de lux

Ion Ţiriac a transmis că a trăit o bucurie peste măsură atunci când David Popovici a câştigat aurul, în finala de 200 de m liber. Acela a fost momentul când şi-a spus: „Îi dau o mașină omului ăsta mâine dimineață”, iar Elisabeta Lipă, care era alături de el, i-a transmis imediat: „Ai promis o mașină, dar nu poți să-i dai doar lui”, notează gsp.ro.

Miliardarul român s-a decis ulterior să-i răsplătească pe toţi sportivii români care cuceresc o medalie la Paris, fiind impresionat de performanţele acestora: „Le dau la toți, domne’. Să câștige încă 10 medalii sau 20 de medalii!”, a fost replica pe care i-a acordat-o ulterior Elisabetei Lipă.

Reclamă

Eram cu doamna Lipă, eram cu doamna Potec și cu toată lumea la bazinul La Defense, ca să-l vedem pe domnul David Popovici. Aveam talangă (nr. acreditarea de acces). Aveam dreptul să mă duc. Numai la tenis n-am avut dreptul să mă duc. Dar, în rest, peste tot am avut dreptul. Nu, nu am avut dreptul să merg la tenis pentru că eu am o relație foarte fricționată cu domnul președinte.

L-am văzut pe domnul Popovici. Când domnul Popovici și-a întins unghiile și mi-a câștigat aur, este prima dată când eu, în 70 de ani de sport, mi-am pierdut cumpătul. Mi-am aruncat și pălăria în aer, am început să fluier. Cineva a și filmat la treaba asta. Fluier ca un disperat. Se uita lumea la mine, nu credea cine sunt. Extraordinar!

M-a luat gura pe dinainte! Dar nu contează, asta e o nimica. O nimica. Oamenii ăștia însă merită. Pentru mine, care sunt sportiv de o viață întreagă, a fost o experiență de băgat în seamă”, a declarat Ion Ţiriac, conform sursei citate mai sus.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:31

FCU Craiova a prezentat oficial doi jucători! Adrian Mititelu, asalt pe piaţa transferurilor!

14:30

EXCLUSIVAlbion Rrahmani, mesaj direct pentru Dan Șucu după plecarea de la Rapid: „Mereu îmi voi aminti de asta!”

14:17

Cum poate pleca Ianis Hagi de la Rangers! Singura variantă salvatoare pentru fiul „Regelui”: „Atunci vor exista oferte!”

13:55

UPDATEKosovo – România, LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (vineri, 21:45)! Mircea Lucescu îşi începe noul mandat la naţională

13:54

Medalie pentru Alexandru Bologa la Jocurile Paralimpice! Românul s-a calificat în finală la categoria -73 kg J1!

13:41

Ollie Bearman îi va lua locul lui Kevin Magnussen în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Schimbare de ultim moment în Formula 1

1 FotoSuma uriaşă pe care o va primi Georgina Rodriguez, lunar, de la Cristiano Ronaldo, dacă se vor despărţi! Totul a fost dezvăluit 2 Foto„Sunt recunoscătoare!” Mesajul emoționant primit de Gică Hagi de la soția lui Ianis Hagi 3 FotoFernando Alonso şi-a prezentat „bijuteria” de 4 milioane de euro: „Ce privilegiu! Este greu de exprimat în cuvinte” 4 FotoImagini de la antrenamentul oficial al naţionalei înainte de meciul Kosovo – România! Anunţul FRF privind gazonul de la Priştina 5 Adi Mutu a fost ofertat de o echipă din Liga 1! Florin Maxim, varianta de rezervă în cazul unui refuz al „Briliantului” 6 Rodrygo nu s-a putut abţine când a văzut că nu e pe lista pentru Balonul de Aur. Atacantul lui Real Madrid, reacţie categorică
Citește și