Închide meniul

Ion Țiriac, donație pentru achiziționarea unui aparat de testare pentru COVID-19. ”Țara noastră e pusă la grea încercare”

Antena Sport Publicat: 9 aprilie 2020, 7:08

Reclamă
Ion Țiriac, donație pentru achiziționarea unui aparat de testare pentru COVID-19. ”Țara noastră e pusă la grea încercare”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Ion Țiriac luptă împotriva coronavirusului

Conform profit.ro, acesta este al doilea astfel de aparat ce poate fi folosit în zona Olteniei, populată cu aproximativ 2.5 milioane de oameni. Dacă până acum, puteau fi testate 30 de persoane pe zi, după apariția noului aparat, numărul ajunge la 300 de oameni. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundația Țiriac: ”E nevoie de responsabilitate din partea tuturor”

Aparatul reprezintă un flux automat de extracție și purificare a ARN-ului viral și a fost dat deja în folosire la spitalul menționat mai sus. 

”Fundația Ion Țiriac s-a alăturat acestei inițiative pentru că acum este nevoie, mai mult ca oricând, de solidaritate și responsabilitate din partea tuturor. Cu părere de rău, sistemul medical din țara noastră este pus la grea încercare în această perioadă, motiv pentru care am decis să ne implicăm”, se arată într-un comunicat emis de Fundația Țiriac. 

În plină pandemie de coronavirus, chinezii anunță că Ion Țiriac nu este cel mai bogat român. Conform unui top realizat de cei de la Hurun Report, președintele Federației Române de tenis a fost depășit de Daniel Dineș, fondatorul companiei Uipath.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:42

FotoTricolorii au început antrenamentele pentru România – Olanda! Cum se pregătesc elevii lui Edi Iordănescu

21:37

Anunţ uriaş despre transferul lui Radu Drăguşin după EURO 2024: „E dornic să revină în Serie A”

21:27

„E plictisitor!” Brazilianul Ronaldo nu se mai uită la meciuri de fotbal! Sportul care l-a cucerit pe „R9”: „E o nebunie!”

20:56

Ilie Dumitrescu, scut în jurul lui Ianis Hagi după calificarea României în optimi la EURO 2024: „L-au făcut cum au vrut!”

20:51

CSM București și Gloria Bistrița, în Grupa A din Liga Campionilor la handbal feminin! Rapid, în Grupa B. Cu cine se vor duela

20:20

VideoDanezul Magnussen a dezvăluit cine este cel mai bun pilot în activitate şi a spus unde vrea să vină în România

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și