Close

Ion Țiriac, donație pentru achiziționarea unui aparat de testare pentru COVID-19. ”Țara noastră e pusă la grea încercare”

De Antena Sport
Publicat: 9 aprilie 2020, 7:08

Fundația lui Ion Țiriac a contribuit cu 15.000 de dolari pentru achiziționarea unui aparat de testare pentru COVID-19, ce a fost donat spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova.

Reclamă
Ion Țiriac, în cadrul unui eveniment

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Conform profit.ro, acesta este al doilea astfel de aparat ce poate fi folosit în zona Olteniei, populată cu aproximativ 2.5 milioane de oameni. Dacă până acum, puteau fi testate 30 de persoane pe zi, după apariția noului aparat, numărul ajunge la 300 de oameni. 

Reclamă

Fundația Țiriac: ”E nevoie de responsabilitate din partea tuturor”

Aparatul reprezintă un flux automat de extracție și purificare a ARN-ului viral și a fost dat deja în folosire la spitalul menționat mai sus. 

”Fundația Ion Țiriac s-a alăturat acestei inițiative pentru că acum este nevoie, mai mult ca oricând, de solidaritate și responsabilitate din partea tuturor. Cu părere de rău, sistemul medical din țara noastră este pus la grea încercare în această perioadă, motiv pentru care am decis să ne implicăm”, se arată într-un comunicat emis de Fundația Țiriac. 

În plină pandemie de coronavirus, chinezii anunță că Ion Țiriac nu este cel mai bogat român. Conform unui top realizat de cei de la Hurun Report, președintele Federației Române de tenis a fost depășit de Daniel Dineș, fondatorul companiei Uipath.

Reclamă

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
8:45 Dumitru Dragomir a răbufnit după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2: ”Credeam că în tribune nu mai intră oamenii sălbatici!” 8:15 Adrian Mititelu, acuze fără precedent după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2: ”Istvan Kovacs a fost avertizat din camera VAR că nu e penalty, dar a ignorat complet!” 0:53 Laszlo Balint, în pericol să fie demis de la Universitatea Craiova! Anunțul șocant făcut de Sorin Cârțu după victoria cu FC U Craiova 1948 0:37 Adrian Mititelu, discurs vehement după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2: „Dacă nu mă bloca Rotaru, aveam 3-4 titluri de campion!” 0:27 Mihai Stoica, uluit de al doilea penalty acordat de Istvan Kovacs în FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2: „Să iasă Vassaras!” 0:17 Laszlo Balint le dă peste nas rivalilor după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2: „Posesia nu câştigă meciuri!” 0:12 Marius Croitoru a dat de pământ cu Istvan Kovacs: „Degeaba avem VAR! Ar trebui să mergem să apăram Taiwan-ul!” 7
aug.
23:59
Andrei Ivan e sincer după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2: „Sincer? Nu îmi place cum arată jocul! Ne-au dominat!”
7
aug.
23:52
VIDEOValentin Mihăilă, primul gol pentru Parma în noul sezon. Cum a marcat jucătorul român
7
aug.
23:30
FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2. Mihai Rotaru, o nouă victorie în fața lui Adrian Mititelu! Penalty gratuit primit de oaspeți
Pe același subiect
Ion Ţiriac, în timpul unui eveniment
Diverse • 8:48
Care este, de fapt, adevăratul nume al lui Ion Ţiriac. Ce scrie în buletin. Decizia radicală pe care a vrut să o ia miliardarul
Ion Ţiriac
Tenis • 7 aug., 19:36
Lovitura dată de Ion Ţiriac face înconjurul planetei. Argentinienii au rămas uimiţi: „Își etalează din nou talentul în afaceri!”
Care este pensia lui Ion Țiriac
Diverse • 6 aug., 18:35
Ion Ţiriac, dat de gol de un membru al familiei. De la ce nu se poate abţine miliardarul român: „N-are ce face! A moştenit de la mama lui”
Close