Închide meniul

Ion Ţiriac, făcut praf de un fost colaborator: „A uitat de unde a plecat”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 mai 2021, 15:01

Ion Ţiriac, făcut praf de un fost colaborator: „A uitat de unde a plecat

Ion Țiriac a vorbit despre "singurele plăceri" din viața lui

Ion Ţiriac are 83 de ani / Profimediaimages

Ion Ţiriac (82 de ani) este acuzat de Mihai Rusu că este de multe ori „pe lângă subiect” şi că „nu mai poate de sus să vadă cum e jos”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac, acuzat că a uitat de unde a plecat

„Problema lui Tiriac este că nu poate de acolo de sus, să vadă cum e jos. El a făcut un salt formidabil şi a uitat de unde a plecat. El povesteşte că a venit din sărăcie, dar acum trăieşte în altă sferă şi aşa gândeşte.

El gândeşte că poate să facă orice, indferent de lege.

Nu e nimic subiectiv. Pentru mine, a fost un model sportiv şi uman, nu întâmplător am fost şef de presă la Open România (1996-2001). Totdeauna am lucrat prea bine împreună. Nu-ţi mai spun câte interviuri am făcut la Radio Europa Liberă.

Am fost mereu un fan Ţiriac, dar trebuie să echilibrăm balanţa şi n-avem voie să trecem sub preş pe cele rele. Nu trebuie să ne lăsăm orbiţi, e o mare personalitate, dar sunt declaraţiile lui şi comportările lui care nu-i fac cinste”, a declarat Rusu pentru Sport Total FM, citat de ziare.com.

Reclamă

Cine este Mihai Rusu

Mihai Rusu este un fost jucător şi antrenor de tenis. După ce a renunţat la sport, el a devenit jurnalist şi a lucrat la Europa Liberă. Este stabilit la Munchen şi a avut mai multe relaţii de colaborare cu Ion Ţiriac.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:15 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei Vezi toate știrile
Citește și