Închide meniul
Foto

Ion Ţiriac, investiţie uriaşă în noua „bijuterie” a României! Anunţul surpriză făcut de miliardarul român

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 noiembrie 2023, 14:56 / Actualizat: 7 noiembrie 2023, 18:44

Ion Ţiriac, investiţie uriaşă în noua „bijuterie” a României! Anunţul surpriză făcut de miliardarul român

Ion Ţiriac avut o primă reacţie după ce România s-a calificat la EURO 2024

Ion Ţiriac, în timpul unui interviu - Antena Sport

Ion Ţiriac face încă o investiţie uriaşă în România. După modelul patinoarului de la Otopeni, magnatul român cu origini braşovene va ridica o adevărată „bijuterie” chiar în Braşov.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ţiriac va dona Primăriei Braşov complexul ce va avea şi o sală de judo şi una de scrimă. Conform radiobrasovfm.ro, administraţia locală este cea care va pune la dispoziţie terenul.

Ion Ţiriac, investiţie uriaşă în noua „bijuterie” a României

În acest moment, Braşovul are un Patinoar Olimpic în Parcul Tractorul, unul care a fost inaugurat în 2010. CNI a făcut atunci o investiţie de 9 milioane de euro, iar capacitatea este de 1500 de locuri.

„Sper să îmi iasă şi la Braşov în acelaşi fel, cu patinoar, cu sală de judo, cu sală de scrimă, Braşovul e bun şi la judo şi la scrimă”, a spus Ţiriac, în exclusivitate pentru AntenaSport.

„Eu am început şi cu grădiniţele sportive, a fost votată legea pentru cele 1000 de grădiniţe sportive, cu o oră înăuntru şi o oră afară. Ce fac ei după? Eu mă gândeam să fac şi la şcoli de la clasa întâi la clasa a patra. Atunci, la 10-11 ani, cei care vor să facă sport rămân. E uşor să facem o asemenea infrastructură”, a mai spus Ţiriac despre situaţia din sportul românesc.

Reclamă

Ion Ţiriac, răspuns incredibil atunci când a fost întrebat dacă investeşte în fotbal

Pe de altă parte, Ion Ţiriac nici nu a vrut să audă de o eventuală investiţie în fotbal, chiar dacă este un cunoscut fan al lui Dinamo.

În trecut, de câte ori a fost întrebat dacă se implică la Dinamo, magnatul s-a mărginit în a spune că nu se pricepe la fotbal. Dacă recent spunea că acţiunile ar trebui listate la Bursa de Valori, Ţiriac nu ar fi deloc tentat să facă parte din fotbalul din Liga 1.

„Deja investesc toţi nervii uitându-mă la fotbal. Fotbalul la noi a devenit un sport foarte comunist. Nu contează că e alb şi negru pe teren, o dau de la unul la altul şi de la altul la unul. Nu înţeleg de ce şi îmi pare tare rău.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă cineva a fost chibiţ de fotbal, Ion Ţiriac se ducea pentru un singur meci peste graniţă, prin Europa, vedeam meciul şi plecam. Mă costa mai mult decât toată echipa de fotbal numai ca să îi văd.

Îmi place fotbalul, îl respect foarte mult şi jinduiesc mult după un fotbal mai bun în ţara aceasta”, a mai spus Ion Ţiriac.

Marea iubire a lui Ion Ţiriac arată uluitor la 53 de ani

Femeia care este cu 31 de ani mai tânără decât miliardarul român este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Sophie reuşeşte să îşi „ascundă” vârsta şi întoarce toate privirile.

Ayad a postat, pe contul ei de Instagram, o fotografie spectaculoasă. S-a îmbrăcat într-o salopetă de blugi, iar comentariile au fost pe măsură.

Atât de frumoasă şi de eleganată„, „O iubesc„, „Elegantă” au fost numai câteva dintre mesajele primite de fosta iubită a lui Ion Ţiriac. Atacul Serenei nu a surprins-o pe Simona Halep, care se aştepta să primească critici dure după decizia luată de ITIA. Halep caută acum să îşi dovedească nevinovăţia la TAS.

Cred că toată lumea are dreptul să mă judece pentru că Tribunalul a decis că sunt vinovată. Cineva mi-a spus astăzi că mă urăsc acei jucători pe care i-am bătut„, a spus Simona Halep pentru frontofficesports.com.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și