Închide meniul
Video

Ion Ţiriac, răspuns incredibil atunci când a fost întrebat dacă investeşte în fotbal: „Mă costa mai mult decât toată echipa”

Dan Roșu Publicat: 12 octombrie 2023, 14:53

Reclamă

Ion Ţiriac, răspuns incredibil atunci când a fost întrebat dacă investeşte în fotbal

Ion Ţiriac, în timpul unui interviu - Antena Sport

Ion Ţiriac a oferit un răspuns incredibil când a fost întrebat dacă investeşte în fotbal. Cunoscut fan al lui Dinamo, miliardarul român nici nu a vrut să audă de o eventuală implicare în „sportul rege”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În trecut, de câte ori a fost întrebat dacă se implică la Dinamo, magnatul s-a mărginit în a spune că nu se pricepe la fotbal. Dacă recent spunea că acţiunile ar trebui listate la Bursa de Valori, Ţiriac nu ar fi deloc tentat să facă parte din fotbalul din Liga 1.

Ion Ţiriac, răspuns incredibil atunci când a fost întrebat dacă investeşte în fotbal

„Deja investesc toţi nervii uitându-mă la fotbal. Fotbalul la noi a devenit un sport foarte comunist. Nu contează că e alb şi negru pe teren, o dau de la unul la altul şi de la altul la unul. Nu înţeleg de ce şi îmi pare tare rău.

Dacă cineva a fost chibiţ de fotbal, Ion Ţiriac se ducea pentru un singur meci peste graniţă, prin Europa, vedeam meciul şi plecam. Mă costa mai mult decât toată echipa de fotbal numai ca să îi văd.

Îmi place fotbalul, îl respect foarte mult şi jinduiesc mult după un fotbal mai bun în ţara aceasta”, a spus Ion Ţiriac, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Ion Ţiriac vrea Dinamo înscrisă la Bursa de Valori

Ţiriac o cere pe Dinamo listată la Bursa de Valori. Ideea lui Ion Ţiriac are şanse puţine de a fi pusă în practică. Pentru a fi listată la Bursă, o societate ar trebui să aibă profit în ultimii 3 ani, ceea ce nu e cazul lui Dinamo.

„Am mai citit pe la dumneavoastră că în Bucureștiul ăsta e treaba cu Dinamo, că spectatorii au cumpărat… sigur că da! Să iasă pe bursă Dinamo! Dacă iese pe bursă, te duci acolo, cumperi o acțiune, cumperi două, eu vând, dumneata cumperi.

Cât crește Dinamo în viitor dacă e s-o iei pe bursă? Dar acum nu e pe bursă, și, dacă nu e, spectatorii vor într-un fel, am înțeles că niște spanioli internaționali vor în alt fel. Foarte complicat!

Reclamă 4 / 0/3

Din păcate, eu sunt unul care e totalitar. Exemplul meu cel mai mare a fost Ecclestone (n.r. fostul conducător din Formula 1). Avea toate circuitele din lume, le-a cumpărat pe toate, ca să nu aibă discuție. Apoi, avea toată industria. El plătea industria, el plătea piloții ca să aibă liniște, el plătea media”, a spus Ion Țiriac, pentru gsp.ro, cu ani în urmă.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și