Închide meniul
Foto

Ion Țiriac, la plajă cu o femeie mai tânără cu 31 ani: „Eu şi şefu`”. Legatura intensă dintre cei doi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 iulie 2022, 9:09 / Actualizat: 8 ianuarie 2024, 15:19

Ion Țiriac, la plajă cu o femeie mai tânără cu 31 ani: „Eu şi şefu`”. Legatura intensă dintre cei doi

Ion Tiriac, la plajă cu o femeie mai tânără cu 31 ani

Ion Țiriac, la plajă cu o femeie mai tânără cu 31 ani! O imagine cu Ion Țiriac la plajă a făcut furori pe reţelele de socializare. Sophie Ayad, marea iubire a miliardarului, cu care are şi doi copii, a fost cea care a postat selfie-ul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi sunt la plaja, iar femeia de 52 de ani, cu 31 de ani mai tânără este cea care a făcut fotografia, pe care a postat-o apoi la Instastory. „Eu şi şefu`”, a fost mesajul scris în engleză şi franceză de Ayad.

Ion Țiriac, la plajă cu o femeie mai tânără cu 31 ani

Sophie Ayad şi Ion Țiriac s-au cunoscut în 1994, pe când miliardarul român era rezident în Germania şi era proprietarul turneelor de tenis de la Hanovra, Stuttgart şi Essen.

Sophie lucra atunci pentru revista Bunte şi a trăit 9 ani o poveste de iubire cu cel care era cu mult mai în vârstă decât ea. Cei doi au împreună doi copii, pe Karim şi pe Ioana Natalia.

Reclamă

Sophie Ayad, marea iubire a lui Ion Țiriac

Jurnalista din Egipt a păstrat o relaţie bună cu miliardarul român. În urmă cu doi ani a şi vorbit despre rolul pe care l-a avut Ion Ţiriac în viaţa ei.

”Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și cei trei copii ai mei.

Le datorez totul mai întâi tatălui meu și apoi lui Ion. Sunt cele mai influente două persoane din viața mea. Sunt pentru totdeauna recunoscătoare. Ion este una dintre cele mai strălucitoare minți pe care le-am putea întâlni și îi sunt datoare pe atât de multe planuri… Nu știu dacă Ion a învățat ceva de la mine, dar sper că i-am adus oarecare fericire„, a declarat Sophie Ayad, la sfârşitul anului 2019, pentru libertatea.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ioana, unica fiică a lui Ion Țiriac, uluită după ce a revenit în România

Ioana, unica fiică a lui Ion Țiriac, a rămas uluită după ce a revenit în România. Tânăra de 24 de ani a petrecut ultimii ani în SUA, la Miami, la studii. Odată revenită în țară, fiica miliardarului român a rămas complet impresionată în timpul unei călătorii cu mașina.

Ioana a împărtășit cu urmăritorii săi de pe contul de Instagram un moment inedit petrecut după ce s-a întors în țară. Fiica lui Ion Țiriac a filmat un urs care stătea liniștit pe marginea drumului, în timp ce mașinile treceau pe lângă el.

„Doar în România vezi asta”, a scris Ioana Țiriac, pe contul de Instagram.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:48 Lamia – PAOK LIVE VIDEO (17:00, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:36 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel de foc la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe probabile 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera Vezi toate știrile
Citește și