Închide meniul
Foto

Ion Ţiriac, lovitură pentru fiica sa. Ioana Ţiriac a fost devastată: „Nu mai pot! Îmi ajunge!”

Reclamă

Publicat: 2 ianuarie 2023, 9:10

Ion Ţiriac, lovitură pentru fiica sa. Ioana Ţiriac a fost devastată: „Nu mai pot! Îmi ajunge!”

Ce studii are Ioan Ţiriac

Colaj cu Ioana și Ion Țiriac / Instagram

Ion Ţiriac, lovitură pentru fiica sa. Ion Ţiriac, unul dintre cei mai bogaţi români, a făcut un gest prin care şi-a dezamăgit fiica. Miliardarul român a decis, în prima parte a anului trecut, să renunţe la una dintre marile sale afaceri, deşi fiica sa nu a fost de acord.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Una dintre cele mai importante luate de Ion Ţiriac în 2022 a fost să renunţe la turneul de la Madrid. Miliardarul român a făcut acest gest, deşi unica sa fiica i-a cerut să nu vândă acest turneu.

Chiar Ion Ţiriac a fost cel care a recunoscut că decizia luată a fost luată împotriva voinţei fiicei sale.

Ion Ţiriac, lovitură pentru fiica sa. Ioana Ţiriac a fost devastată: „Nu mai pot! Îmi ajunge!”

„Ioana a zis: ‘Să nu cumva să vinzi Madridul (n.r. turneul de la Madrid, vândut de Țiriac în 2021). Ăla este eritajul nostru, trebuie să-l ținem!’
Din cauza politicii (n.r. l-a vândut). Nu am mai putut. Gata mi-ajunge! Nu mai pot!

Sportul ăsta nu mai are viitor decât dacă patronii merg aici, jucătorii merg dincoace. Se bat la fiecare cinci ani până când își sparg capetele. Fac un deal (n.r. o înțelegere) pe cinci ani, merg mai departe”, spunea Ion Țiriac anul trecut pentru gsp.ro.

Reclamă

Ion Țiriac a câștigat o sumă exorbitantă din vânzarea turneului de tenis de la Madrid. Omul de afaceri a finalizat tranzacția către americanii de la IMG în luna decembrie, iar între timp afacerea a fost confirmată oficial la începutul acestui an.

Potrivit hotnews.ro, Țiriac a încasat 360 de milioane de euro pentru cedarea licenței turneului din Spania. Miliardarul român va primi încă 30 de milioane de euro în următorii doi ani, conform tranzacției pe care a încheiat-o cu compania din SUA.

Inițial, în presă a apărut informația că Ion Țiriac va primi o sumă cuprinsă între 200 și 250 de milioane de euro. În cele din urmă, afaceristul român s-a ales cu o sumă mult mai mare pe care o va adăuga averii sale impresionante.

Reclamă 4 / 0/3

Ce pasiune costisitoare are fiica lui Ion Țiriac. Ioana Natalia are 24 de ani și este de o frumusețe ieșită din comun

Singura fată a miliardarului român trăiește o viață de lux în Statele Unite și pare a călca pe urmele fostului mare jucător de tenis. Ioana Natalia Țiriac are 24 de ani și trăiește în Miami.

Ca și tatăl ei, Ioana Natalia este fascinată de mașinile scumpe și de viteză. Prin urmare, nu a putut sta departe de Marele Premiu de Formula 1 din Miami. Românca a fost prezentă încă de la sesiunea de calificări.

Ioana Țiriac a postat imagini, pe contul ei de Instagram, dintr-o zonă selectă, acolo unde biletele sunt extrem de „piperate”. A stat aproape de pistă și a urmărit cum Charles Leclerc a făcut show și și-a asigurat plecare din pole-position.

Ioana are peste 23.000 de urmăritori pe rețelele sociale și îi surprinde cu fiecare imagine pe care o postează. Tânăra este de o frumusețe rară, după cum se poate vedea în galeria foto de mai jos.

Și Ion Țiriac este un fan împătimit al Formulei 1 și chiar și-a dorit să construiască un circuit în România. S-ar fi întâlnit cu Bernie Ecclestone, fostul șef al „Marelui Circ” și a căutat soluții pentru a-și vedea visul împlinit. Cheltuielile s-ar fi ridicat la aproape un miliard de euro, astfel că proiectul este momentan lăsat în stand-by.

Recomandări
  • Ion Ţiriac, lovitură pentru fiica sa
  • Gestul făcut de miliardarul român

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și