Închide meniul
Foto

Ion Ţiriac nu s-a mai ferit pe plaja din Mamaia. Ce gest a făcut tânăra care l-a însoţit. Bruneta este cu 50 de ani mai tânără

Reclamă

Publicat: 30 iulie 2021, 15:06

Ion Ţiriac nu s-a mai ferit pe plaja din Mamaia. Ce gest a făcut tânăra care l-a însoţit. Bruneta este cu 50 de ani mai tânără

Cum arată Sophie Ayad, fosta iubită a lui Ion Țiriac, la 52 de ani

Hepta

Fostul mare jucător de tenis, ajuns la 82 de ani, s-a bucurat de timpul petrecut pe litoral. A fost însoţit de doi bodyguarzi, dar şi de o tânără de o frumuseţe rară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac nu s-a mai ferit pe plaja din Mamaia

Reporterii de la click.ro au surprins un moment care a dat de înţeles că relaţia dintre Ion Ţiriac şi tânăra brunetă este una destul de apropiată. În timp ce făcea plajă, femeia şi-a lăsat telefonul pe abdomenul unuia dintre cei mai bogaţi români, gest care poate fi considerat destul de intim.

Cei doi nu s-au ferit de privirile curioşilor şi au stat ore bune la plajă. Potrivit sursei citate, tânăra care este cu aproximativ 50 de ani mai tânără decât Ion Ţiriac a evitat să-l ţină de mână pe magnat.

Bruneta sexy a purtat un ceas de colecţie, de 50.000 de euro. Şi fostul jucător de tenis a atras atenţia prin ţinuta aleasă. După ce s-au bucurat de plajă, aceştia s-au retras într-o cherhana.

Irina Deleanu: „Am râs când s-a scris că l-am părăsit pe Ion Ţiriac! Poate cineva să-l părăsească?”

O altă prietenă a lui Ion Ţiriac a vorbit deschis, în această lună, despre relaţia pe care o are cu miliardarul român. Irina Deleanu, preşedintele Federaţiei Române de gimnastică ritmică, a reacţionat după ce s-a scris, de-a lungul timpului, că ar avea o idilă cu omul de afaceri.

Reclamă

Irina Deleanu a vorbit fără ocolişuri de relaţia pe care o are cu Ion Ţiriac. Aceasta spune că se cunoaşte cu fostul mare tenismen român de 25 de ani şi are o relaţie specială. În acest an, Irina Deleanu, care este o prezenţă constantă în anturajului lui Ion Ţiriac, a lipsit de la ziua de naştere a miliardarului român.

Am râs pentru că m-a distrat foarte tare când s-a scris că l-am părăsit. Poate oare cineva să-l părăsească pe Ion Țiriac?”, a spus Irina Deleanu pentru Playsport. Mai mult, Irina Deleanu a spus, mai în glumă, mai în serios, că nu locuieşte cu miliardarul român.

Ne vedem când e nevoie, avem întâlniri de bussines„, a mai spus Irina Deleanu.

Reclamă 4 / 0/3

Ion Ţiriac se descurcă excelent în acest an. Averea fostului mare jucător de tenis e într-o continuă creştere. Mai întâi a crescut cu 300 de milioane de dolari şi a ajuns la 1.5 miliarde. În ultimele zile a mai făcut un salt de 400 de locuri în clasamentul general şi a ajuns la o avere de 1.7 miliarde de dolari.

Recomandări
  • Ion Ţiriac, la plajă în Mamaia
  • Fostul jucător de tenis are o avere estimată la 1.7 miliarde de dolari

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” Vezi toate știrile
Citește și