Închide meniul

Ion Ţiriac, plan uriaş cu David Popovici! Miliardarul român a recunoscut totul. „Băi, Ţiriac, n-ai cum”

Antena Sport Publicat: 26 iulie 2024, 15:08

Reclamă
Ion Ţiriac, plan uriaş cu David Popovici! Miliardarul român a recunoscut totul. „Băi, Ţiriac, n-ai cum

Ion Ţiriac, plan uriaş cu David Popovici! Miliardarul român a recunoscut totul

David Popovici şi Ion Ţiriac - Hepta

Ion Ţiriac a avut un plan uriaş cu David Popovici. Miliardarul român a fost însă refuzat de cei din jurul marelui campion, dar şi de Camelia Potec, cea care i-a explicat totul omului de afaceri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ţiriac a vrut să îl trimită în Statele Unite pe David Popovici, pe vremea când acesta era încă în liceu, dar s-a trezit refuzat. Chiar dacă la americani ar fi avut conduţii considerate mai bune, David a ales să devină campion în România.

După ce i-a spus „nu” lui Ţiriac, Popovici (19 ani) a devenit dublu campion mondial şi european, la 100 şi 200 de metri liber. La Jocurile Olimpice, românul ţinţeşte şi o medalie olimpică, fiind favoritul la 200 de m liber.

Ion Ţiriac, plan uriaş cu David Popovici! Miliardarul român a recunoscut totul

„Lui David Popovici nu pot să îi recomand nimic! Mi-am permis să îi dau telefon doamnei președinte, care mi-a spus: ‘Băi, Țiriac, n-ai cum să-l pui să se ducă în SUA să se antreneze.

Pentru că mai are doi ani de liceu, ăia au alt calendar, februarie, martie, aprilie. Iar calendarul nostru, cu campionate europene, mondiale, e la trei luni după. Și putem și noi!’”, spunea în trecut Ion Ţiriac, citat de TVR.

Reclamă
Reclamă 4

Tatăl campionului a dezvăluit că acesta a avut oferte de la toate universităţile de top de peste Ocean, însă înotătorul de 18 ani a ales să studieze Psihologia în Bucureşti.

Tatăl lui David Popovici a dezvăluit, într-un interviu amplu acordat pentru El Pais, faptul că fiul său a avut şansa de a studia la cele mai prestigioase universităţi din Statele Unite ale Americii: „A avut oferte de la fiecare universitatea din SUA”, a declarat tatăl lui Popovici.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

13:45

LIVE VIDEOA treia sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei se desfășoară ACUM, live în AntenaPLAY

13:40

LIVE SCOREIrina Begu – Iga Swiatek şi Ana Bogdan – Jasmine Paolini, ACUM. Meciuri de foc la Jocurile Olimpice 2024

13:10

Marian Florian Enache şi Andrei Sebastian Cornea, în semifinalele probei de dublu vâsle masculin, la Jocurile Olimpice 2024

13:04

„Trebuie potolit!” Cu ce „problemă” se confruntă Cătălin Cîrjan la Dinamo, după ce a marcat două goluri în două meciuri

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și