Închide meniul

Ion Ţiriac, prima apariţie alături de fiul său şi Sorana Cîrstea! Unde au fost surprinşi cei trei

Publicat: 28 mai 2023, 17:22

Ion Ţiriac, prima apariţie alături de fiul său şi Sorana Cîrstea! Unde au fost surprinşi cei trei

Ion Ţiriac, prima apariţie alături de fiul său şi Sorana Cîrstea

Ion Ţiriac, alături de fiul său şi Sorana Cîrstea/ Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În spațiul public au apărut mai multe informații că Alexandru Ion Țiriac și Sorana Cîrstea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Relația lor nu a fost confirmată, în mod oficial, însă cei doi au fost surprinşi tot mai des împreună.

Ion Ţiriac, prima apariţie alături de fiul său şi iubita acestuia, Sorana Cîrstea

Ion Ţiriac a venit însoţit de fiul său la primul meci din acest an, de la Roland Garros. Cei doi au asistat la partida dintre Marta Kostyuk şi Aryna Sabalenka.

Reclamă

Meciul s-a disputat pe cea mai mare arenă a complexului de la Roland Garros, „Philippe-Chartrier”, arenă pe care Ion Ţiriac deţine propria lojă.

Sorana Cîrstea şi-a făcut şi ea apariţia la finalul meciului, alături de Ion Ion Ţiriac, cât şi alături de tatăl acestuia, anunţă hotnews.ro.

Reclamă

Sorana Cîrstea va juca şi ea la Roland Garros, în primul tur urmând să se dueleze cu Jasmine Paolini, ocupanta locului 52 WTA.

Fiul lui Ion Țiriac are doi copii din căsnicia cu Ileana Lazariuc, Alexandru (12 ani) și Nicholas Noah (11 ani). Divorțul a avut loc în 2017, după 17 ani de relație.

Ion Ion Ţiriac este fiul cel mare al miliardarului român Ion Ţiriac, născut în perioada în care acesta a avut o relaţie cu americanca Mikette von Isenberg.

Reclamă 4 / 0/3

Premoniția fiului lui Ion Țiriac despre Sorana Cîrstea s-a adeverit

Sorana Cîrstea a reușit victoria carierei la Miami Open 2023. A câştigat meciul cu Aryna Sabalenka, locul 2 WTA, şi a obţinut calificarea în semifinale.

„Doamnelor și domnilor, vă rugăm să vă puneți centurile de siguranță, avionul tocmai a început să decoleze!”, a comentat fiul lui Ion Țiriac, într-o postare a Soranei, după ce aceasta a fost eliminată în sferturile de finală de la Indian Wells.

Chiar dacă a pierdut în faţa Petrei Kvitova şi a ratat şansa de a juca cu trofeul pe masă la Miami, Sorana a făcut unul dintre cele mai bune turnee din ultimii ani. S-a adeverit astfel premoniţia fiului fostului mare jucător de tenis.

Ion Ţiriac, investiţia uriaşă care l-a lăsat cu gura căscată până şi pe Gigi Becali

Ion Ţiriac a făcut investiţia care l-a lăsat cu gura căscată până şi pe Gigi Becali. Miliardarul român şi-a achiziţionat o criptă îmbrăcată în marmură, la Cimitirul Bellu, care l-a costat 100.000 de euro.

Becali nici nu a vrut să audă de eventuala pregătire a momentului în care va trece în nefiinţă. Dar, pe de altă parte, nici nu l-a criticat pe Ion Ţiriac.

„Eu să-mi pregătesc cavoul? Doamne-ferește! Nici nu vreau să știu unde mă duc, unde mă îngroapă. Familia se va ocupa de tot, nu mă interesează. Fiecare face ce vrea cu banii lui, nu condamn pe nimeni, nu judec pe nimeni.

Dar toată lumea să știe că indiferent că ai făcut doi lei sau miliarde, tot la osândă ajungi. Dar e treaba lor că și-au făcut cavouri de sute de mii de euro.

Reclamă

Ar fi putut face altceva cu banii, dar, repet, e numai și numai problema lor. Eu să-mi pregătesc cavoul? Doamne-ferește! Nici nu vreau să știu unde mă duc, unde mă îngroapă. Familia se va ocupa de tot, nu mă interesează”, a spus Gigi Becali, citat de cancan.ro.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami 2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare 18
mart.
23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
18
mart.
23:27
„Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo
18
mart.
23:01
Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim
18
mart.
22:39
OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie
18
mart.
22:30
Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului
18
mart.
22:15
„Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!”
18
mart.
21:54
„Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep
18
mart.
21:46
EXCLUSIV„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO
Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu
Liga 1 • 18 mart., 23:27
„Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo
Miliardarul Ion Ţiriac, discurs manifest
Extra • 18 mart., 12:31
FOTO
Miliardarul Ion Ţiriac, discurs manifest: „Nu este macabru ce spun!” Marele regret al vieţii: „Ce-am făcut în viaţa asta?”
Simona Halep o "surclasează" pe Sorana Cîrstea, la Miami
Tenis • 18 mart., 9:06
Simona Halep o „surclasează” pe Sorana Cîrstea, la Miami. Decizia specialiştilor, înainte de turneu
La cine a ajuns toată averea lui Ion Țiriac
Diverse • 17 mart., 9:07
FOTO
La cine a ajuns toată averea lui Ion Țiriac: „Am dat totul”. Cele două miliarde de dolari nu sunt la copiii omului de afaceri
Reacția miliardarului Ion Țiriac, când a fost întrebat despre averea lui
Diverse • 15 mart., 11:36
FOTO
„Eu oameni săraci încă nu am văzut” Reacția miliardarului Ion Țiriac, când a fost întrebat despre averea lui: „Nu e macabru!”