Închide meniul

Ionuț Belei este marele câștigător al sezonului 8 Chefi la cuțite. Finala a obținut cele mai mari cifre de la lansarea show-ului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 decembrie 2020, 10:25 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Ionuț Belei este marele câștigător al sezonului 8 Chefi la cuțite. Finala a obținut cele mai mari cifre de la lansarea show-ului

Antena 1

Ionuţ Belei a câşztigat sezonul 8 din Chefi la cuţite

A fost una dintre cele mai grele finale de până acum, după cum au mărturisit și cei trei chefi, cu un nivel de competiție nemaîntânit. Dish-urile pregătite de finaliști puteau fi servite cu ușurință în cele mai bune restaurante din lume. "Pentru mine totul e un vis. Am venit la Chefi la cuțite pentru că îmi doream să mă pot întoarce în țară, să încep o viață aici. Îi mulțumesc lui chef Sorin Bontea pentru încrederea pe care a avut-o în mine și pentru șansa pe care mi-a acordat-o. Sunt extraordinar de fericit”, a declarat Ionut. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Ionuț e născut pentru bucătărie. Mi-am dat seama de asta încă din audiții, fapt ce m-a făcut să îi dau Cuțitul de Aur. Tot ce a făcut pe parcursul competiției a fost o confirmare a talentului extraordinar pe care îl are”, a declarat chef Sorin Bontea. 

Cifre record pentru finala Chefi la cuţite

Finala Chefi la cuțite a sezonului 8 a obținut cifre record, cele mai mari de la lansarea show-ului, fiind lider detașat de audiență pe toate segmentele de public. Conform Kantar Media, Chefi la cuțite a fost lider de piață în rândul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani cu o medie de 13.8 puncte de rating și o cotă de piață de 38.7%, în timp ce al doilea clasat, ProTv, a obținut 7.3 puncte de rating și 20.6% cotă de piață. 

Show-ul de cooking de la Antena 1 s-a clasat pe primul loc și în rândul publicului din mediul urban cu o medie de 12.5 puncte de rating si 29.5 procente cotă de piață, în timp ce al doilea clasat, ProTV a obținut 5.4 puncte de rating și 12.6 procente cotă de piață. Show-ul de cooking de la Antena 1 a fost pe primul loc și în rândul întregului public din România cu o medie de 12.5 puncte de rating și o cotă de piață de 28.8%, în timp ce ProTV, clasat pe locul al doilea a obținut o medie de 5.5 puncte de rating și 12.8 procente cotă de piașă . În minutul de aur al emisiunii, 22.00, peste 2.6 milioane de telespectatori la nivelul întregului public din România urmăreau competiţia Chefi la cuțite. 

Reclamă

Momentul în care Gina Pistol a anunțat marele câștigător, peste jumătate din publicul comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani urmărea finala Chefi la cuțite. În minutul 23.56, show-ul a obținut la nivelul acestui segment de public o cotă de piață record de 52.2 procente. 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și