Închide meniul

Ireal. Are 70 de ani, dar arată ca o adolescentă. Bătrâna care face senzație pe internet: "Cum adică s-a născut în 1949?!”

Antena Sport Publicat: 9 mai 2020, 18:38

Reclamă
Ireal. Are 70 de ani, dar arată ca o adolescentă. Bătrâna care face senzație pe internet: "Cum adică s-a născut în 1949?!”

Instagram Vera Wang

Vera Wang are 73 de ani şi o avere de sute de milioane / Sursa foto: Instagram

Născută la New York, în 1949, Vera Wang a cucerit internetul cu pozele sale. Internauților nu le vine să creadă cum poate arăta femeia care va împlini 71 de ani pe 27 iunie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De curând, ea a intrat în atenția presei, după ce un user a scris pe Twitter că nu-i vine să creadă că Wang are 71 de ani. Iar de aici s-a lansat o adevărată avalanșă de comentarii.

Cum adică s-a născut în 1949?!”, „N-are cum să aibă 70 de ani!”, „Ce bea, sânge de unicorn? Ireal”, au fost câteva dintre comentariile apărute pe rețele de socializare.

Cine este Vera Wang, femeia de 70 de ani care face senzație pe Instagram

Vera Wang a fost măritată cu omul de afaceri Arthur P. Becker în perioada 1989–2012, cu care are doi copii. 

Reclamă

Vera Wang a povestit recent în Harper's Bazaar că a intrat în izolare după Săptămâna Modei de la Paris.

Colegii mei de muincă, cu care stau în izolare pentru a putea să lucrăm, sunt în formă, iar asta mă provoacă și pe mine să mă antrenez zi de zi. Iubesc hainele sport, dar banda de alergat mai puțin”,a spus Vera Wang, care are 137.000 de urmăritori pe Instagram.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și