Închide meniul

Irina Deleanu, intervenție publică rară: ”Am pierdut un pic din trend! Noi nu aveam bani”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 decembrie 2020, 7:52 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Irina Deleanu, intervenție publică rară: ”Am pierdut un pic din trend! Noi nu aveam bani”

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

Irina Deleanu

Ion Țiriac și Irina Deleanu ar avea o relație. Fostul campion în proba de dublu de la Roland Garros (1970) ar fi de un an împreună cu Irina Deleanu. Ea are 45 de ani și și-a găsit fericirea după cele trei căsnicii pe care le-a avut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La final de an, Irina Deleanu care este președintele Federației Române de Gimnastică Ritmică, a făcut bilanțul.

"2020 nu prea a avut aspecte pozitive, mai mult negative, în sensul că am întrerupt organizarea competiţiilor internaţionale pe teritoriul României şi în această idee nu ne-am mai confruntat cu alte gimnaste. Cumva am pierdut un pic din trend, unde s-a ajuns cu gimnastica ritmică acum pe plan internaţional. Acum, la Europene, am fost un pic surprinşi de gradul de dificultate la care au ajuns alte ţări. Şi pentru că nu ne-am mai întâlnit, nu am mai văzut cum forţează ei lucrurile pentru a ajunge la puncte cât mai multe, compoziţiile pe care noi le-am făcut, am crezut că sunt actualizate, dar erau la nivel de primii opt, nu de medalie.

Noi am început pregătirile imediat ce s-a ieşit din perioada de urgenţă, imediat cum au dat voie, dar spre deosebire de noi, ceilalţi au avut multe competiţii online. Noi însă nu am participat la aceste competiţii online pentru că nu ne permite sala pentru a organiza o competiţie online. Să participăm cu camere de luat vederi în condiţii de concurs noi trebuia să închiriem o sală, ori noi nu aveam bani. Ne-a afectat foarte mult financiar, pentru că nu am mai putut atrage sponsori, nemaifiind competiţii nu au mai fost alături de noi şi ne-a fost foarte greu. În sala de antrenament noi nu putem organiza vizionare pentru competiţii internaţionale online, ori ele s-au mai întâlnit şi online. A fost un an foarte dificil, care ne-a pus ceva probleme şi cred că revenirea la performanţa la care am fost, sau mai sus, este destul de dificilă. E foarte greu să ţii pasul cu ceea ce se poartă afară", a declarat Irina Deleanu pentru Agerpres.

Reclamă

Irina Deleanu a anunțat obiectivele pentru 2021

Irina Deleanu speră ca România să fie reprezentată la JO de la Tokyo de două sportive.

În 2021 ne-am propus obiective măreţe, îndrăzneţe. În sensul că este calificarea la Tokyo, aruncăm în luptă, ca să spun aşa, două gimnaste, pe Denisa Mailat şi pe Andreea Verdeş. Să vedem exact dacă putem să accesăm această calificare la Tokyo, noi încercăm. Am început deja să modificăm exerciţiile, să le creştem dificultatea, pentru că se cer din ce în ce mai multe. Acesta ar fi obiectivul principal al anului", a mai spus Irina Deleanu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și